Επισκευή Samsung Galaxy Core 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το Samsung Galaxy Core 2 σας, είναι ένα κομψό και ιδιαίτερα χρηστικό smartphone. Διαθέτει οθόνη 4,5 inches, τετραπύρηνο επεξεργαστή και υποστηρίζει ταυτόχρονη λειτουργία 2 καρτών SIM.

Όπως όμως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, το Samsung Galaxy Core 2 σας είναι επιρρεπής στην φθορά του χρόνου και σε πιθανές βλάβες από πτώση, σκόνη και υγρασία.

Ότι και να συμβεί στην αγαπημένη σας συσκευή μην ανησυχείτε, στα εργαστήρια ired διαθέτουμε όλη την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να επαναφέρουμε το κινητό σας στην κατάσταση που βρισκόταν όταν το αγοράσατε.

Μερικές από τις περιπτώσεις που σας προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη, είναι οι εξής:

  • Αλλαγή οθόνης LCD & Digitizer Samsung Galaxy Core 2
  • Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy Core 2
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Core 2
  • Επισκευή κάμερας Samsung Galaxy Core 2
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Samsung Galaxy Core 2

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε όλες τις επισκευές Samsung είναι αυθεντικά και απόλυτα συμβατά με την αγαπημένη σας συσκευή. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα όλων των επισκευών μας.

Τεχνικό τμήμα

Το τεχνικό τμήμα του ired αποτελείται από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς που διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε επισκευή σε συσκευή Samsung.

Η πολυετής εμπειρία τους εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο δύσκολες επισκευές.

Εγκαταστάσεις και εξοπλισμός

Όλα τα εργαστήρια του ired είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια για την συσκευή σας.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για να πραγματοποιούμε όλες τις επισκευές με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Επισκεφθείτε ένα από τα εργαστήρια ired στην Αττική

Στα ired υπάρχει πάντα ένας τεχνικός στην διάθεση σας. για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία πάνω στην λειτουργία του Samsung Galaxy Core 2.

Επιλέξτε το πλησιέστερο κατάστημα ired ή στείλτε μας την συσκευή σας μέσω courier, εντελώς δωρεάν από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της live support υπηρεσίας μας στο ired.gr.