Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Alpha

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy Alpha
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση βρεγμένου Samsung Galaxy Alpha από τα εργαστήρια ired. Για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές, για την αγαπημένη σας συσκευή, εμπιστευθείτε μόνο τους εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς του ired.

Όσοι από εσάς δεν μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα μας, λόγο απόστασης ή φόρτου εργασίας, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω κούριερ.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

Σε περίπτωση που η συσκευή σας βραχεί, ακολουθήστε αμέσως, τα παρακάτω βήματα:

  • Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε σε λειτουργία την συσκευή σας. Πρέπει να την απενεργοποιήσετε αμέσως!
  • Αποφύγετε τις έντονες πηγές ενέργειας για να το στεγνώσετε γιατί ίσως προκαλέσουν υπερθέρμανση.
  • Απορροφήστε την υγρασία με απορροφητικό χαρτί, τυλίγοντάς το.
  • Τοποθετήστε την συσκευή σας αντίθετα από την φορά του νερού για να μην υπάρξουν εισροές.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να έρθετε στο κοντινότερο κατάστημά μας για να ελέγξουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή σας και κατά πόσο έχουν εισχωρήσει τα νερά στην συσκευή. Ο χρόνος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί όσο πιο γρήγορα το ελέγξουμε τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες για μεγαλύτερη ζημιά στην συσκευή σας.

Βρεγμένη συσκευή

Η εισροή νερού στο Samsung Galaxy Alpha, είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή για την αγαπημένη σας συσκευή, αφού είναι μια από τις ελάχιστες βλάβες, που μπορεί να αχρηστεύσουν την συσκευή σας. Αυτό γίνεται λόγο της οξείδωσης. Η οξείδωση, είναι μια χημική αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει διάβρωση των εξαρτημάτων της συσκευής σας. Οι πιθανότητες οξείδωσης μειώνονται εάν η βλάβη αντιμετωπιστεί άμεσα.

Για να αφαιρεθεί η υγρασία από το εσωτερικό της συσκευής σας, πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικά μηχανήματα, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Το κόστος της επισκευής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από την ταχύτητα απόκρισης σας, αφού αν η διάβρωση προσβάλει εξαρτήματα στο εσωτερικό της συσκευής, θα χρειαστεί να αφαιρεθούν και αυτά, για να λειτουργήσει σωστά η συσκευή σας.