Επισκευή Samsung Galaxy Alpha

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεσα και εγγυημένα επισκευή Samsung Galaxy Alpha, στα σύγχρονα εργαστήρια του ired. Ακόμη σας παρέχουμε και δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

Samsung Galaxy Alpha

Για άλλη μία φορά η Samsung κατασκεύασε μία εντυπωσιακή συσκευή με υψηλή ποιότητα. Η συσκευή είναι λεπτή και ελαφριά παρότι έχει οθόνη 4,7” Super AMOLED. Σε περίπτωση βλάβης του Galaxy Alpha, η επισκευή του είναι εφικτή και στο ired εγγυημένη.

Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy Alpha

Μπορούμε να αποκαταστήσουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες βλάβες του Galaxy Alpha. Μερικές από τις εργασίες που προσφέρουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Αλλαγή οθόνης Super AMOLED
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής

Γνήσια ανταλλακτικά Samsung

Οι επισκευές που σας προσφέρουμε έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και διάρκεια στον χρόνο. Χρησιμοποιούμε πάντα μόνο γνήσια ανταλλακτικά από την Samsung. Εάν σπάσει η οθόνη του Galaxy Alpha, μετά από την αντικατάσταση της με νέα οθόνη, η συσκευή σας θα φαίνεται και θα λειτουργεί ξανά σαν να ήταν καινούργια.

Έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί του ired είναι άρτια καταρτισμένοι και διαθέτουν ευρεία τεχνογνωσία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Ειδικά στις επισκευές Samsung Galaxy έχουμε αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία λόγω του μεγάλου αριθμού επισκευών που έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Κορυφαία εργαστήρια επισκευής

Στα καταστήματα του ired θα βρείτε τα πιο σύγχρονα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή Galaxy Alpha.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια του ired

Οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας για να κάνουν άμεσα διάγνωση της βλάβης και να προβούν στις απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης του Galaxy Alpha.

Θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για το κόστος και την διάρκεια της επισκευή Galaxy Alpha και θα σας παραδώσουμε την συσκευή σας πλήρως λειτουργική μετά από έναν τελικό έλεγχο.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά, μέσω κούριερ, για όλη την Ελλάδα.