Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018

Επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 90
  • Τιμή με ΦΠΑ 111.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018 από τους εξειδικευμένους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Η οθόνη του Galaxy A8 είναι στις 5.6 ίντσες τεχνολογίας super amoled και προσφέρει ιδανικά χρώματα για μία κορυφαία εμπειρία χρήσης. Ωστόσο, μία πτώση της συσκευής, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές βλάβες στην οθόνη καθιστώντας τη μη λειτουργική.

Σε μία τέτοια περίπτωση σας έχουμε τη λύση, αφού στα ired σας παρέχουμε επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018 με ένα γνήσιο ανταλλακτικό.

Ενδείξεις βλάβης

Μερικά από τα συμπτώματα που θα πρέπει να παρατηρηθούν και που δηλώνουν φυσικά κάποια βλάβη στην οθόνη, είναι τα ακόλουθα:

  • Ράγισμα στην οθόνη
  • Σπάσιμο στην οθόνη
  • Καμένα pixels
  • Ασπρόμαυρα χρώματα
  • Κάθετες γραμμές κατά μήκος της οθόνης

Δυσλειτουργία της αφής

Αν παρατηρείτε κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να έρθετε σε κάποιο από τα καταστήματά μας, για μία επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Σε όλα τα εργαστήρια ired θα συναντήσετε τεχνικούς με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στην επισκευή οθονών συσκευών Samsung.

Ερχόμενοι λοιπόν σε ένα κατάστημα, το μόνο που θα κάνετε είναι να μας παραδώσετε τη συσκευή σας και να μας αναφέρετε τις παρατηρήσεις σας. Εμείς από την πλευρά μας θα αναλάβουμε να ελέγξουμε τη συσκευή σας σε 24 διαφορετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης.

Αφού επιβεβαιώσουμε τη βλάβη θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστούμε, περιμένοντας τη δική σας έγκριση. Αμέσως μετά θα ολοκληρώσουμε την επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018 σε μόλις λίγες ώρες.

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired για κορυφαίες υπηρεσίες στην επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018. Θέλοντας να χτίσουμε μαζί σας μία σχέση εμπιστοσύνης, έχουμε φροντίσει να συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στη χώρα, παρέχοντάς σας τη δωρεάν αποστολή και παράδοση της συσκευής σας, εφόσον η πρόσβαση σε κάποιο κατάστημά μας δεν είναι εφικτή.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την επισκευή οθόνης Samsung Galaxy A8 Dual 2018.