Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και οικονομική αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018 σε όλα τα καταστήματα ired από επαγγελματίες ηλεκτρονικούς. Βρείτε μας στο πλησιέστερο κατάστημα.

Ένα από τα δυνατά σημεία του Galaxy A8 είναι και η μπαταρία του, η οποία έχει χωρητικότητα 3000 mAh και είναι ικανή να χαρίσει αρκετές ώρες αυτονομίας στη συσκευή. Μετά το πέρασμα όμως του πρώτου χρόνου χρήσης της συσκευής, η μπαταρία θα ξεκινήσει να παρουσιάζει τα πρώτα δείγματα φθοράς, κάνοντας την αντικατάστασή της επιβεβλημένη, όπως συμβαίνει με όλες τις μπαταρίες των σύγχρονων smartphone.

Δεδομένου ότι η εγγύηση δεν καλύπτει την αντικατάσταση της μπαταρίας, παρά μόνο όταν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν, στα ired σας παρέχουμε άμεση λύση για την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018.

Ενδείξεις φθοράς της μπαταρίας

Αν θέλετε να σιγουρευτείτε πως η μπαταρία της συσκευής σας έχει χάσει την αρχική της απόδοση και χρειάζεται αντικατάσταση, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Η μπαταρία δε φορτίζεται
  • Η μπαταρία αποφορτίζεται απότομα
  • Η μπαταρία δεν διαρκεί όσο είχαμε συνηθίσει
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα

Όλα τα παραπάνω, δηλώνουν πως η μπαταρία έχει υποστεί φθορά, οπότε θα πρέπει να έρθετε σε ένα ired για αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018.

Διαδικασία επισκευής

Εμπιστευθείτε τους τεχνικούς του ired για την αλλαγή της μπαταρίας. Αν και πολλοί νομίζουν ότι πρόκειται για μία απλή διαδικασία, θα πρέπει να γνωρίζετε πως λόγω του ότι η μπαταρία είναι μη αποσπώμενη, απαιτείται η αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να γίνει από κάποιον επαγγελματία ηλεκτρονικό.

Ερχόμενοι σε ένα κατάστημά μας, θα φροντίσουμε να ελέγξουμε την υγεία της μπαταρίας σας χρησιμοποιώντας τον προηγμένο μας εξοπλισμό. Αν παρατηρήσουμε όντως κάποια δυσλειτουργία, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος αλλά και τη χρονική διάρκεια της διαδικασίας και αμέσως μετά τη δική σας έγκριση θα ολοκληρώσουμε την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018 αυθημερόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired ή στείλτε μας τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω courier. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat και λάβετε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε σε σχέση με την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A8 Dual 2018.