Άλλο ένα διαμάντι της Samsung για το έτος 2022. Το Samsung Galaxy A73 5G, διαθέτει τεράστια οθόνη Infinity-O 6,7 ιντσών FHD+ Super AMOLED, η οποία διαθέτει 800 nits για καθαρότητα ακόμα και στο δυνατό φως της ημέρας. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 750G με ισχύ 2.3 GHz, σας διασφαλίζει την εξαιρετική απόδοση της συσκευής σας. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε καθαρές φωτογραφίες με την τετραπλή κάμερα με βασικό φακό 64MP και selfie camera 32MP. Τέλος, για να απολαμβάνετε άνετα κάθε σας δραστηριότητα, διαθέτει μπαταρία 5000 mAh για να το απολαμβάνετε περισσότερες ώρες. 

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες του Samsung Galaxy Α73 5G που αναλαμβάνουμε είναι μεταξύ άλλων:

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Επισκευή ηχείου

Έμπειρη τεχνική ομάδα 

Σε όλα τα καταστήματα ired, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να ολοκληρώσουν πετυχημένα οποιαδήποτε επισκευή στο Samsung Galaxy Α73 5G σας ακόμα και την πιο περίπλοκη, όπως για παράδειγμα αυτή της μητρικής. 

Η τεχνική ομάδα των καταστημάτων ired, φροντίζει ώστε να παραμένει συνεχώς ενημερωμένη σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να μπορεί να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη και αν αντιμετωπίζετε, προσφέροντας σας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά! 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλα τα εργαστήρια ired, είναι κατάλληλα σχεδιασμένα και πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε επισκευή στη συσκευή σας, με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά.