Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A7

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A7
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Σε περίπτωση που το Samsung Galaxy A7 έχει πέσει στο νερό, επιβάλλεται ο άμεσος έλεγχος του από τα εργαστήρια ired.

Παραδώστε μας τη συσκευή, το συντομότερο δυνατόν, ή στείλτε τη με courier, εντελώς δωρεάν.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Κλείστε τη συσκευή και μην την ανοίξετε ξανά
  • Χρησιμοποιήστε απορροφητικό χαρτί για να απομακρύνετε την υγρασία.
  • Κρατήστε τη συσκευή αντίθετα με τη φορά από όπου έγινε η εισροή των υδάτων.
  • Μη προσπαθήσετε να στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας γιατί μπορεί να προκαλέσετε υπερθέρμανση.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημά μας και παραδώστε μας τη συσκευή σας. Θα εργαστούμε με ταχύτητα ώστε να επιλύσουμε το πρόβλημα και να προλάβουμε δυσκολότερες καταστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δράσετε γρήγορα, ώστε ένα τεχνικός μας να ασχοληθεί το συντομότερο με τη συσκευή σας.

Οξείδωση συσκευής

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους είναι αυτός της οξείδωσης του εσωτερικού της συσκευής. Η υγρασία είναι μεγάλος εχθρός της συσκευής σας και μπορεί να προκαλέσει τόσο σοβαρά προβλήματα ώστε να ακόμη και να απενεργοποιήσει εντελώς το Samsung Galaxy A7. Αυτό θα συμβεί επειδή τα μεταλλικά στοιχεία οξειδώνονται σχεδόν αμέσως και το μόνο που μπορεί να σας γλυτώσει από μια μη αναστρέψιμη κατάσταση είναι η άμεση αντίδραση.

Ελάτε στα εργαστήρια ired

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία το πρόβλημα με τη βρεγμένη σας συσκευή. Θα κάνουμε χρήση της μπανιέρας υπερήχων και θα αφαιρέσουμε κάθε δείγμα υγρασίας από το εσωτερικό. Αυτό προϋποθέτει φυσικά την αποσυναρμολόγηση της συσκευής και τον προσεκτικό καθαρισμό της.

Σε περίπτωση που κάποια εξαρτήματα έχουν υποστεί βλάβη θα αντικατασταθούν, επηρεάζοντας το κόστος επισκευής. Όμως, αν ο χρόνος αντίδρασής σας είναι γρήγορος, τότε αυτό ίσως να μην είναι απαραίτητο.

Επισκεφτείτε μας, λοιπόν, άμεσα, στο εργαστήριο ired της επιλογής σας και εμπιστευτείτε την ομάδα μας για μια τόσο κρίσιμη και σοβαρή κατάσταση της συσκευής σας.