Επισκευή Samsung Galaxy A7

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Είναι πολύ λογικό να έχετε πάντα μαζί σας το αγαπημένο σας Samsung Galaxy A7, αφού αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σας. Δυστυχώς όμως, εξαιτίας αυτού, η συσκευή σας αντιμετωπίζει καθημερινά πολλούς κινδύνους και ενδέχεται να υποστεί κάποια βλάβη.

Σε αυτή την περίπτωση, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Για κάθε βλάβη που μπορεί να υποστεί το Samsung Galaxy A7, εμπιστευθείτε τα ired.

Μερικές από τις βλάβες που προσφέρουμε υποστήριξη είναι οι εξής:

  • Σπασμένα πλήκτρα
  • Χαλασμένα ηχεία
  • Προβληματικό μικρόφωνο
  • Αδυναμία σύνδεσης Wi-Fi
  • Δεν αναγνωρίζει την κάρτα SIM
  • Δεν φορτίζει κανονικά
  • Δεν δουλεύουν τα ακουστικά
  • Προβλήματα στην μητρική πλακέτα

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε κάθε επισκευή σε συσκευή Samsung, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να προσφέρουμε εγγύηση, σε κάθε επισκευή μας.

Εξειδίκευση και τεχνογνωσία

Τα καταστήματα ired, ειδικεύονται στην επισκευή smartphone και tablet. Το τεχνικό μας τμήμα είναι έμπειρο και άκρως εξειδικευμένο, για να μπορεί να επιδιορθώσει ακόμα και τις δυσκολότερες βλάβες στο καταπληκτικό Samsung Galaxy A7 σας.

Εμπιστευθείτε την συσκευή σας, στο πιο έμπειρο τμήμα και δείτε την να επανέρχεται στην αρχική της κατάσταση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πανελλαδική κάλυψη

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Με καταστήματα σε όλη την Αττική και δωρεάν παράδοση και παραλαβή, με courier. σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, μπορούμε να επισκευάσουμε άμεσα το Samsung Galaxy Α7 σας.

Επισκεφθείτε ένα εργαστήριο ired

Δείτε από κοντά τους χώρους εργασίας μας και μιλήστε με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Ένας τεχνικός μας θα είναι πάντα στην διάθεση σας, για να σας εξυπηρετήσει για κάθε απορία σας πάνω στην διαδικασία της επισκευής.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της live support υπηρεσίας μας, στο ired.gr.

Μην χάνετε χρόνο, η αγαπημένη σας συσκευή Samsung Galaxy A7, θα επισκευαστεί γρήγορα, με ασφάλεια και πάντα με εγγύηση.