Επισκευή Samsung Galaxy A6 Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A6+

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το Samsung Galaxy A6+ στα εργαστήρια ired έχουμε την λύση! Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας, σας παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας μέσω κούριερ!

Samsung Galaxy A6+

To Samsung Galaxy A6+ διαθέτει κομψό σχεδιασμό, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, άνετο κράτημα και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό μεταξύ τους καθιστούν την εμπειρία χρήσης της συσκευής μοναδική! 

H οθόνη Super Amoled 6 ιντσών σε συνδυασμό με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του και τα 3GB RAM, σας επιτρέπουν να εκτελείτε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε χωρίς κανένα κόλλημα! 

Πιθανές βλάβες

Στα εργαστήρια ired δεν υπάρχει βλάβη που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε! Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που αναλαμβάνουμε σε Samsung Galaxy A6+ είναι: 

  • Σπασμένη οθόνη
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή ηχείου
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Φθορά πίσω όψης 
  • Επισκευή κεραίας WiFi

Αυθεντικά προϊόντα Samsung 

Στα εργαστήρια ired σε όλες τις επισκευές Samsung Galaxy A6+, χρησιμοποιούμε εργοστασιακά αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την συμβατότητα, την λειτουργικότητα και την επιτυχημένη επισκευή της συσκευής σας!

 

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, για αυτόν τον λόγο φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας και να σας παρέχουμε τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις όποτε μας χρειαστείτε! 

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα εργαστήριο ired, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα αναλάβουμε την αποστολή της συσκευής σας εντελώς δωρεάν! Θα επισκευάσουμε σε ελάχιστο χρόνο το Galaxy A6+ σας και θα το επιστρέψουμε ξανά πίσω στα χέρια σας πλήρως λειτουργικό εντελώς δωρεάν.