Επισκευή Samsung Galaxy A50

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A50

Το Samsung Galaxy A50, ξεχωρίζει από τον Premium και ιδιαίτερο σχεδιασμό του τα premium λεία τελειωματα του και τις λείες άκρες τους. Διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που παρατηρούμε στα νέα smartphone! Infinity U οθόνη, τριπλή πίσω κάμερα, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη και άλλα! Σε περίπτωση ένος απροόπτου ατυχήματος, πτώσης ή κάποιου δυνατού χτυπήματος οποιαδήποτε βλάβη θα μπορούσε να σας στερήσει την μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει η συσκευή σας.

Πιθανές βλάβες 

Δεν υπάρχει βλάβη που να μην μπορεί να επισκευάσει η έμπειρη τεχνική μας ομάδα! Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Samsung Galaxy A50 που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Φθορά της πίσω όψης
  • Χαλασμένο ακουστικό
  • Επισκευή μικροφώνου
  • Επισκευή Wifi
  • Επισκευή βρεγμένου

Όποια και να είναι η βλάβη που αντιμετωπίζετε στα ired μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε! 

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής 

Τα εργαστήρια ired διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευών έτσι ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι επισκευές μας με ταχύτητα και ασφάλεια. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές επισκευές όπως είναι αυτή της μητρικής πλακέτας.

Αυθεντικα υλικά

Σε όλες τις επισκευές Samsung χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά υλικά. Έτσι και στο Samsung Galaxy A50! Με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και την μοναδική ποιότητα κατασκευής του κάθε άλλο πέραν του αυθεντικού δεν θα έδινε την ίδια αίσθηση και αποτέλεσμα.