Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν το αγαπημένο σας Samsung Galaxy A5 ήρθε σε επαφή με νερό, μη αφήσετε το χρόνο να περάσει. Στα ired, έχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μεγάλη τεχνογνωσία για να επαναφέρουμε τη συσκευή στην αρχική της κατάσταση, με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά, τότε μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας, μέσω κούριερ, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας αμέσως και μην την ανοίξετε για κανένα λόγο.
  • Μη στεγνώσετε τη συσκευή με έντονες πηγές θερμότητας γιατί μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση.
  • Χρησιμοποιήστε απορροφητικό χαρτί για να αφαιρέσετε την υγρασία, τυλίγοντας τη συσκευή.
  • Τοποθετήστε τη συσκευή από την αντίθετη πλευρά από την οποία εισήλθε το νερό, για να μην υπάρξει εισροή.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να έλθετε στο πλησιέστερο κατάστημα ired και να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στους ειδικούς. Ελάτε το συντομότερο δυνατόν γιατί όσο πιο γρήγορα ελέγξουμε τη συσκευή, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να δημιουργηθεί μεγάλη βλάβη στη συσκευή σας.

Βλάβη από οξείδωση

Αν η συσκευή σας βραχεί, πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά πρέπει να κινηθείτε γρήγορα, αφού αν η υγρασία παραμείνει στο εσωτερικό της, μπορεί να την καταστρέψει. Αυτό συμβαίνει λόγο μιας χημικής αντίδρασης που πραγματοποιείτε όταν έρθει το νερό σε επαφή με τα εσωτερικά εξαρτήματα του Samsung Galaxy A5.

Αν επιτραπεί στην οξείδωση να εξαπλωθεί, τότε θα διαβρώσει την μητρική σας πλακέτα και θα αχρηστεύσει την συσκευή σας.

Για να αφαιρέσουμε εντελώς την υγρασία από το εσωτερικό του τηλεφώνου σας, κάνουμε χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων, όπως η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος.

Κόστος επισκευής

Το κόστος της επισκευής εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα αντίδρασης σας. Όσο πιο γρήγορα η συσκευή σας φτάσει στα χέρια των τεχνικών μας τόσο μειώνεται η πιθανότητα να διαβρωθούν τα εξαρτήματα της. Αν χρειαστούν ανταλλακτικά το κόστος θα είναι μεγαλύτερο γιατί στην τιμή θα προστεθεί και το κόστος των ανταλλακτικών

Μην χάνετε χρόνο φέρτε μας την αγαπημένη σας συσκευή και εμείς θα σας την επιστρέψουμε σαν καινούργια.