Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5 2017

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5 2017
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Όλοι οι κάτοχοι του Samsung Galaxy A5 2017 θέλουμε να μην δούμε ποτέ την συσκευή μας να πέφτει στο νερό. Εάν όμως αυτό συμβεί, στα ired είμαστε οι κατάλληλοι για να σας απαλλάξουμε από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας, αλλιώς στείλτε μας μέσω courier την συσκευή εντελώς δωρεάν.

Ενέργειες απέναντι στην υγρασία:

  • Απενεργοποιούμε το γρηγορότερο την συσκευή μας
  • Ξεπλένουμε με νερό βρύσης τη συσκευή, εφόσον η επαφή αφορά αλμυρό νερό.
  • Σκουπίζουμε τα υγρά
  • Τυλίγουμε την συσκευή με χαρτί απορρόφησης
  • Δεν στεγνώνουμε τη συσκευή με πηγές θερμότητας διότι έτσι μπορεί να μεγεθύνουμε το πρόβλημα δημιουργώντας υπερθέρμανση.

Προσοχή στην οξείδωση

Εάν δεν καταφέρετε να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω και στην συσκευή τελικά εισχωρήσει νερό, τότε παρατηρείται το φαινόμενο της οξείδωσης το οποίο καταστρέφει όλα τα μεταλλικά μέρη.

Σκουπίστε την συσκευή με το που αντιληφθείτε την επαφή της με το νερό. Ίσως κάποια εξαρτήματα επηρεαστούν και χρειαστούν αντικατάσταση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται η μητρική πλακέτα να οξειδωθεί, βλάβη όμως που θα επηρεάσει το τελικό κόστος της επισκευής.

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων, ελάτε σε ένα κατάστημα ired άμεσα ώστε η επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5 2017 να γίνει κατευθείαν.

Σας περιμένουμε

Η τιμή για την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5 2017 και ο απαιτούμενος χρόνος θα σας γίνουν γνωστά κατόπιν ελέγχου της συσκευής σας.

Την υγρασία από το Samsung Galaxy A5 2017 θα φροντίσει να απαλλάξει ο προηγμένος μας εξοπλισμός και η μπανιέρα υπερήχων υψηλής ισχύος που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία μας.

Εσείς θα πρέπει όμως να κινηθείτε με γρήγορες κινήσεις ώστε να γλιτώσετε τα χειρότερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα σας απαντήσει ενημερώνοντάς σας σχετικά με την σωστή χρήση της συσκευής σας.

Ενημερωθείτε για τις εξαιρετικές μας τιμές και τις προνομιακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε ως προς την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A5 2017.