Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A5 2017

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A5 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Πιστεύετε ότι η μπαταρία στο Samsung Galaxy A5 2017 έχει χάσει την αρχική της απόδοση; Αν ναι, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired.

Τα καταστήματά μας είναι διαθέσιμα πάντοτε αλλά αν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε κάντε αποστολή της συσκευής σας με courier χωρίς καμία χρέωση.

Πότε η μπαταρία στη συσκευή μου χρειάζεται αντικατάσταση;

Εάν παρατηρήσετε δείγματα κόπωσης της μπαταρίας σας συνήθως μετά το πέρας του πρώτου χρόνου χρήσης ίσως να πρέπει να προχωρήσετε σε αντικατάστασή της. Ενδεικτικά σας παραπέμπουμε στα εξής:

  • Η μπαταρία αποφορτίζεται ξαφνικά
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας δεν είναι ίδια όπως παλαιότερα

Όλα τα παραπάνω δηλώνουν ότι η αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A5 2017 πρέπει να γίνει το συντομότερο.

Τι θα πρέπει να κάνω;

Τίποτα ιδιαίτερο. Μια επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ired είναι αρκετή. Εκεί οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για την κατάσταση της μπαταρίας και το αν πρέπει να αντικατασταθεί. Η διαδικασία αλλαγής της μπαταρίας, αν κριθεί αναγκαία, δεν θα προχωρήσει χωρίς την δική σας άδεια.

Επισκεφθείτε μας

Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα εμπερικλείουν το κοστολόγιο και τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής. Η συγκεκριμένη διαδικασία αν και θεωρείται απλή γενικά, στην πραγματικότητα δεν είναι αφού οι μπαταρίες πλέον είναι μη αποσπώμενες κάτι που σημαίνει την αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Έτσι σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι μόνοι σας χωρίς την επέμβαση κάποιου τεχνικού.

Όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στις Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι αυθεντικά.

Εάν η βλάβη της μπαταρίας στο Samsung Galaxy A5 2017 δυσχεραίνει τη χρήση της συσκευής σας, περάστε από ένα κατάστημα ired σε όλη την Αττική ώστε να σας βοηθήσουμε.

Η εμπειρία της ομάδας μας σίγουρα θα σας καταπλήξει. Το Live Chat και οι τηλεφωνικές γραμμές είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν. Σύντομα θα λάβετε απάντηση από κάποιον ειδικό που θα λύσει όλες σας τις απορίες σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A5 2017.