Λίγα λόγια για το Samsung Galaxy A42  

Πρόκειται για μια εξαιρετική συσκευή, κομψή, εφόσον συνδυάζει όμορφη εμφάνιση και άνεση στο κράτημα. Διαθέτει τεράστια οθόνη Infinity-O Super AMOLED 6,6 ιντσών (HD+, ανάλυση 1600x720), για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή, ό,τι εσείς επιθυμείτε! Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 750G με ισχύ 2.2 GHz, σας διασφαλίζει την εξαιρετική απόδοση του Samsung σας. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε καθαρές φωτογραφίες με την τετραπλή κάμερα με βασικό φακό 48MP και selfie camera 20MP. Τέλος, για να απολαμβάνετε άνετα κάθε σας δραστηριότητα, διαθέτει μπαταρία 5000 mAh και υποστήριξη τεχνολογίας 5G.

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy A42

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε βλάβη με την συσκευή σας, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας και θα σας προσφέρουμε άμεσες λύσεις στις πιο προσιτές τιμές! Σας παρέχουμε μεταξύ άλλων:

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A42
  • Επισκευή κεραίας WiFi
  • Επισκευή χαλασμένου ηχείου

Γιατί στην ired;

Γιατί η τεχνική μας ομάδα στα καταστήματα ired, αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι χάρη στην πολυετή εμπειρία τους στις συσκευές Samsung, σας προσφέρουν τις άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις τους σε όποιο πρόβλημα και αν υπάρχει με την συσκευή σας. Στην άμεση εξυπηρέτησή σας, συμβάλλουν οι εξειδικευμένοι χώροι επισκευής οι οποίοι διαθέτουν τον καλύτερο και κατάλληλο εξοπλισμό για να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.