Επισκευή Samsung Galaxy A40

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A40

To Samsung Galaxy A40 είναι ένα από τα mid-range smartphone της Samsung το οποίο διαθέτει πολύ δυνατά τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά και προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε προσιτή τιμή! Με τα χαρακτηριστικά του Galaxy A40 οθόνη 5,9”  Super AMOLED FHD+, την εκπληκτική διπλή κύρια κάμερα που αποτελείται από έναν ευρυγώνιο και έναν υπερευρυγώνιο φακό, 19 διαφορετικές λειτουργίες φωτογραφίας, υποστήριξη τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας, γρήγορες ταχύτητες με 4GB RAM και οκταπύρηνο επεξεργαστή, όπως και με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς Galaxy-A η Samsung για άλλη μια φορά κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοντέλο σε προσιτή τιμή και με εξαιρετική απόδοση.

Πιθανές βλάβες 

Οποιαδήποτε βλάβη και να αντιμετωπίζετε με το Samsung Galaxy A40 στο ired μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε!

 Οι πιο συνηθισμένες βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Φθορά της πίσω όψης
  • Χαλασμένο ακουστικό
  • Χαλασμένο μικρόφωνο
  • Επισκευή κεραίας Wifi
  • Επισκευή βρεγμένου 

 

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής 

Στα εργαστήρια ired διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξελιγμένους χώρους επισκευής έτσι ώστε να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας με ταχύτητα ασφάλεια και σιγουριά! 

Το εξειδικευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας έχει ως κύριο μέλημα να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μπορεί να σας προσφέρει αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για την άμεση επισκευή της συσκευής σας οποιαδήποτε βλάβη και να αντιμετωπίζετε. 

 

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε όλες τις επισκευές Samsung χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά της εταιρείας έτσι ώστε και μετά την επισκευή να διατηρηθεί η μοναδική ποιότητα και η συσκευή σας να συνεχίσει να σας προσφέρει την ίδια εκπληκτική απόδοση σαν καινούργια.