Επισκευή Samsung Galaxy A30

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy Α30

Αν χρειάζεστε άμεση επισκευή του Samsung Galaxy A30 επισκεφτείτε ένα κατάστημα ired! Οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεση σας να επισκευάσουν άμεσα οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας, αλλά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το κινητό σας τηλέφωνο.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Το Samsung Galaxy A30, είναι μία εντυπωσιακή συσκευή η οποία διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που μπορούμε να βρούμε σε ένα smartphone, διπλή κάμερα, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος πάνω στην οθόνη, 6.4 ιντσών Infinity U οθόνη και άλλα, που κάνουν για πολλούς την επισκευή του αρκετα περίπλοκη. Στα καταστήματα ired οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας διαθέτουν εμπειρία χρόνων πάνω σε κάθε τύπου επισκευή  smartphone και μπορούν να επιδιορθώσουν και την πιο περίπλοκη βλάβη με επιτυχία! 

Πιθανές βλάβες

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Samsung Galaxy A30 που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη / ραγισμένη οθόνη αφής
  • Φθορά πίσω όψης
  • Χαλασμένη θύρα φόρτισης
  • Χαλασμένο WiFi
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Χαλασμένο ηχείο 
  • Χαλασμένο ακουστικό

Οποιαδήποτε και είναι η βλάβη της αγαπημένης σας συσκευής στα καταστήματα ired μπορούμε να την λυσουμε.

Ειδικά σχεδιασμένοι χώροι επισκευής 

Σε όλα τα καταστήματα μας διαθέτουμε, ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής, πλήρως εξοπλισμένους με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε να πραγματοποιούμε κάθε επισκευή με ασφάλεια, ταχύτητα και με αποτελεσματικότητα. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να επιλύσουμε οποιαδήποτε βλάβη του Samsung Galaxy A30.

Αυθεντικά ανταλλακτικά 

Στο ired χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αυθεντικά ανταλλακτικά, για οποιαδήποτε επισκευή του Samsung Galaxy A30 σας. Για οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού στην συσκευή σας χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η αποδοτικότητα και η συμβατότητα τους με την συσκευή σας.