Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A3

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A3
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα στα εργαστήριά μας για επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A3, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Στα καταστήματα ired, διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αφαίρεση της υγρασίας από την αγαπημένη σας συσκευή.

Αν βρεθήκατε στην δύσκολη στιγμή που το πολύτιμο Samsung Galaxy A3 σας βράχηκε, πρέπει να κινηθείτε γρήγορα, αλλά δεν πρέπει να ανησυχείτε, στα καταστήματα ired, έχουμε σώσει χιλιάδες συσκευές από τον κίνδυνο της οξείδωσης.

Εάν η συσκευή σας έχει βραχεί θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και κρατήστε την κλειστή
  • Αφαιρέστε την υγρασία κάνοντας χρήση απορροφητικού χαρτιού
  • Κρατήστε τη συσκευή σε αντίθετη φορά από την κατεύθυνση των υγρών για να αποτραπεί η εισχώρηση σε βαθύτερα σημεία.
  • Αποφύγετε την χρήση πηγών θερμότητας καθώς μπορεί να προκληθεί υπερθέρμανση της συσκευής

Επικοινωνήστε άμεσα με ένα από τα καταστήματά μας και ελάτε άμεσα στον χώρο μας. Οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν τον καθαρισμό του εσωτερικού της συσκευής σας. Αφού ακολουθήσετε τα βήματα άμεση αντίδρασης, η επιτυχία της επισκευής εξαρτάται κυρίως από την ταχύτητα αντιμετώπισης της βλάβης.

Βλάβη λόγο οξείδωσης

Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στα εξαρτήματα της συσκευής σας.

H βλάβη προκαλείται από την χημική αντίδραση μεταξύ των υγρών και των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής, την οξείδωση. Εάν μία συσκευή βραχεί, χρειάζεται να γίνει αμέσως καθαρισμός των υγρών γιατί η οξείδωση μπορεί να προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που η επισκευή δεν είναι πια εφικτή.

Γι’αυτό επιμένουμε στο γεγονός ότι μόνο η γρήγορη αντίδραση σας, μπορεί να σώσει το Samsung Galaxy A3 σας, από τον κίνδυνο.

Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα ired

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική και ρωτήστε το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, οποιαδήποτε απορία έχετε για την διαδικασία επισκευής του βρεγμένου Samsung Galaxy A3 σας.