Επισκευή Samsung Galaxy A3

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αν ψάχνετε άμεση και αποτελεσματική επισκευή για το αγαπημένο σας Samsung Galaxy A3, τότε μην χάνετε χρόνο. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired, σε όλη την Αττική και εμπιστευτείτε μας με την συσκευή σας.

Πιθανές βλάβες

Δεν υπάρχει βλάβη που να μην έχει επισκευάσει η έμπειρη τεχνική μας ομάδα, αλλά οι πιο συνηθισμένες βλάβες που βλέπουμε, είναι οι εξής:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Ράγισμα της γυάλινης οθόνης
  • Φθορά της πίσω όψης
  • Χαλασμένο ακουστικό
  • Δεν παίζουν τα ηχεία
  • Δεν λειτουργεί το μικρόφωνο
  • Δεν πιάνει σήμα Wi-Fi
  • Βρεγμένο Samsung Galaxy A3

Όποια και αν είναι η βλάβη από την οποία υποφέρει η αγαπημένη σας συσκευή, μην ανησυχείτε. Η ired, μπορεί να το επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση του.

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής

Τα εργαστήρια ired είναι ειδικά σχεδιασμένα, για να προσφέρουν ασφάλεια και ταχύτητα, σε όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε.

Έχουμε φροντίσει να είναι εξοπλισμένα, με όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, γι’αυτό άλλωστε μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες επισκευές, όπως επισκευή στην μητρική πλακέτα της συσκευής σας.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Η τεχνική μας ομάδα, αποτελείτε από έμπειρους και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς, που έχουν πραγματοποιήσει αμέτρητες επισκευές σε συσκευές Samsung.

Εμπιστευθείτε την αγαπημένη σας συσκευή Samsung Galaxy A3, μόνο στους καλύτερους.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε όλες τις επισκευές μας σε μοντέλα Samsung, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά. Έτσι και το Samsung Galaxy A3, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την σταθερότητα των επισκευών μας. Γι’αύτό όλες μας οι επισκευές συνοδεύονται πάντα από εγγύηση.

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας στην Αττική, λόγο απόστασης ή φόρτου εργασίας, έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες κούριερ, από όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. Έτσι μπορούμε να είμαστε πάντα κοντά σας και στις αγαπημένες σας συσκευές.