Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A3 2017

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy A3 2017

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για μία αλλαγή μπαταρίας στο Samsung Galaxy Α3 2017 .
Αν δεν καταφέρετε να έλθετε, σας δίνουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας μέσω courier.

Δείγματα βλάβης

Συνήθως, οι μπαταρίες των smartphone μας μετά από περίπου ένα χρόνο συνεχούς χρήσης χρίζουν αντικατάστασης αφού η απόδοσή τους εξασθενεί. Στην περίπτωση που κάτι από τα παρακάτω εμφανιστεί πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοσή της έχει υποστεί κάποια βλάβη:

  • Η μπαταρία χάνει ενέργεια αναπάντεχα
  • Η μπαταρία δεν φορτίζει
  • Η αντοχή της μπαταρίας έχει μειωθεί

Αν δείτε κάτι από τα προαναφερόμενα, τότε πρέπει σύντομα για μία αλλαγή μπαταρίας στο Samsung Galaxy Α3 2017.

Επίλυση του προβλήματος

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε παραδίδοντας την συσκευή σας σε εμάς άμεσα ερχόμενοι σε ένα από τα καταστήματά μας. Εμείς με την σειρά μας θα εκτελέσουμε ένα τεστ διάγνωσης ώστε να βρούμε την βλάβη. Αν το πρόβλημα εντοπιστεί στη μπαταρία, τότε θα συνεχίσουμε στην αντικατάστασή της.

Περάστε από ένα εργαστήριο ired

Ο τεχνικός που θα αναλάβει να φροντίσει τη συσκευή σας, θα σας κρατήσει ενήμερους για το κόστος και το χρόνο της επισκευής. Αν και πρόκειται για μια διαδικασία ρουτίνας, θα πρέπει να γίνεται μόνο από έμπειρο και κατηρτισμένο προσωπικό αφού είναι αναγκαίο η συσκευή να αποσυναρμολογηθεί.

Σε όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές Samsung φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την γνησιότητα ενώ όλα τους συνοδεύονται από εγγύηση ομαλής λειτουργίας.

Επισκεφτείτε μας άμεσα για να γίνει αλλαγή μπαταρίας στο Samsung Galaxy Α3 2017.

Ζήστε την εμπειρία της τεχνικής μας ομάδας και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές μας τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας έτοιμος να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει για οποιαδήποτε απορία έχετε για την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.