Μπαίνοντας στον κόσμο του δικτύου δεδομένων κινητής τηλεφωνίας επόμενης γενιάς, η ισχύς των γρήγορων ταχυτήτων 5G αλλάζει τον τρόπο που βιώνεις και μοιράζεσαι περιεχόμενο - από εξαιρετικά ομαλό gaming και streaming, σε εξαιρετικά γρήγορη κοινή χρήση και λήψη αρχείων. Επίλεξε ένα Galaxy A23 5G και επιταχύνεις την εμπειρία χρήσης μέσα από το smartphone σου: ενσωματώνει τον ικανότατο 8πύρηνο επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G, μία εντυπωσιακή FHD+ Infinity-V 6,6 ιντσών οθόνη 120Hz, μπαταρία μεγάλης διάρκειας - η χωρητικότητα της οποίας αγγίζει τα 5.000 mAh (τυπ.), μία εξαιρετικών επιδόσεων τετραπλή κάμερα (50MP Main + 5MP Ultrawide + 2MP Macro + 2MP Depth) με βασικό αισθητήρα 50MP AF OIS και εκπληκτική Λειτουργία Πορτραίτου, καθώς και μία ικανότατη εμπρόσθια κάμερα 8 MP F2.2 (Wide).

Οι επισκευές που αναλαμβάνονται περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγή οθόνης Samsung Galaxy A23 5G
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή θύρας USB
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A23 5G

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Η διαθεσιμότητα υπερσύγχρονων εργαστηρίων επισκευών με σύγχρονα εργαλεία στα καταστήματα iRed σημαίνει ότι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επισκευής. Η χρήση σύγχρονων εργαλείων μπορεί να βοηθήσει τους τεχνικούς να εκτελέσουν ακριβείς επισκευές και να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Κορυφαίοι τεχνικοί

Η εμπειρία και η εξειδίκευσή τους μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο Samsung Galaxy A23 5G και να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή επισκευή.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Η παροχή εξυπηρέτησης μέσω υπηρεσίας courier είναι μια επιλογή για τους πελάτες που δεν μπορούν να επισκεφθούν προσωπικά ένα από τα καταστήματά μας. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει άνεση και ευκολία.