Η Samsung, έχει σχεδιάσει με εξαιρετική λεπτομέρεια το εντυπωσιακό Samsung Galaxy Α20s. Πρόκειται για μία συσκευή με μεγάλη οθόνη Infinity-V 6,5”, τριπλή κάμερα και μπαταρία 5000 mAh. 

Είναι πιθανό σε περίπτωση πτώσης ή χτυπήματος του κινητού σας τηλεφώνου, να προκληθεί βλάβη, πράγμα που υποδηλώνει πως η συσκευή σας χρειάζεται επισκευή. Εμείς, βρισκόμαστε στην διάθεσή για να σας προσφέρουμε τις κορυφαίες μας υπηρεσίες, οι οποίες είναι:

  • Επισκευή θύρας USB 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy A20s

 

Εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy A20s

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας των ανταλλακτικών. Είμαστε στην διάθεση σας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή Samsung Galaxy A20s που σας ενδιαφέρει.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Οι τεχνικοί του ired είναι πεπειραμένοι στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, αδειούχοι ηλεκτρονικοί. 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Στο ired θα βρείτε τα πιο εκσυγχρονισμένα εργαστήρια. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για την ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή Samsung Galaxy A20s.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν θέλετε να μας στείλετε την συσκευή για να την επισκευάσουμε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση σε όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρία στην Ελλάδα, οπότε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες σχετικά με την επισκευή Samsung Galaxy A20s αλλά και την διαδικασία αποστολής.