Επισκευή Samsung Galaxy A20e

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A20e

Το Samsung Galaxy A20e είναι μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες της σειράς Α της Samsung και ξεχωρίζει από τον Premium σχεδιασμό της και την τεράστια Infinity U 5.8 ιντσών οθόνη του. Διαθέτει πολλές τελευταίας τεχνολογίας λειτουργίες όπως αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη, τριπλή πίσω κάμερα και άλλα! Σε περίπτωση μιάς απρόσμενης βλάβης που σας στερεί την υπέροχη αίσθηση και την ομάλη λειτουργία της συσκευής σας ελάτε σε ένα κατάστημα ired.

Πιθανές βλάβες 

Στα εργαστήρια ired το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη του Galaxy A20e.  Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Galaxy A20e που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Φθορά πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Χαλασμένο ηχείο
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Επισκευή ακουστικού

Ότι βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στα ired έχουμε πάντα την λύση.

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής 

Στα καταστήματα ired διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής, πλήρως εξοπλισμένους με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε με ασφάλεια και επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη ακόμα και την πιο περίπλοκη! 

 

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Η τεχνική ομάδα στα καταστήματα ired είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις! Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην επισκευή κινητών τηλεφώνων. Για αυτόν τον λόγο είμαστε πάντα σίγουροι και σας εγγυόμαστε για την επιτυχημένη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης προκύψει!

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επισκευής Samsung Galaxy A20e, χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την ίδια ποιότητα, λειτουργικότητα, συμβατότητα και αίσθηση που είχε πάντοτε η συσκευή σας!