Επισκευή Samsung Galaxy A20

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A20

Στα καταστήματα ired, θα βρείτε άμεσες και οικονομικές λύσεις για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζεται στο Samsung Galaxy A20 σας! 

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες Samsung Galaxy A20 που αναλαμβάνουμε είναι: 

  • Αντικατάσταση οθόνης
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Αλλαγή μπαταρίας 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή κάμερας
  • Επισκευή θύρας φόρτισης

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, αποτελείται από επαγγελματίες τεχνικούς με πολυετή εμπειρία σε επισκευές κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο! Διαθέτουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές βλάβες όπως αυτή της μητρικής πλακέτας. ΄Οποτε χρειαστείτε επισκευή του Samsung Galaxy A20 ή έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την συσκευή σας ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας και ένας τεχνικός θα σας εξυπηρετήσει άμεσα σε ότι χρειαστείτε. 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλα μας τα εργαστήρια αποτελλούνται από ειδικά διαμορφωμένους χώρους επισκευής και διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, έτσι ώστε να πραγματοποιείτε κάθε επισκευή με ασφάλεια και ταχύτητα. 

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Για την επισκευή του Samsung Galaxy A20, χρησιμοποιούμε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την ίδια απόδοση και την απόλυτη συμβατότητα με την συσκευή σας. 

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα 

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired και επωφεληθείτε από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας! Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε αυτοπροσώπως σε ένα από τα καταστήματα μας, σας δίνουμε την δυνατότητα να αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του Live Chat και ένας εκπρόσωπος μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας ενημερώσει για την διαδικασία.