Samsung Galaxy Α14 4G

Το νέο Galaxy A14 4G που έρχεται με premium σχεδιασμό και κορυφαία χαρακτηριστικά, ενσωματώνει οθόνη Infinity-V FHD+ PLS LCD στις 6.6 ίντσες ανάλυσης 1080 x 2408 pixel, για να έχεις απολαυστική και απρόσκοπτη εμπειρία ταινιών, παιχνιδιών και οτιδήποτε άλλο σκεφτείς. Διαθέτει προηγμένο επεξεργαστή με RAM στα 4GB και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD μέχρι 1 ΤΒ αντιμετωπίζει οποιαδήποτε πρόκληση.

Η τριπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 50 MP + 5 MP + 2 MP θα σου προσφέρει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες, ενώ υποστηρίζεται η λήψη βίντεο Full HD στα 30fps

Τι γίνεται όμως όταν κάποιο πρόβλημα εμφανιστεί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα του ired είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

 

Αποτελεσματική και άμεση επισκευή Samsung Galaxy Α14 4G

Η ειδική μας ομάδα, είναι έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη επισκευή Samsung Galaxy Α14 4G. Δείτε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας:

  • Αντικατάσταση οθόνης.
  • Αλλαγή ή επισκευή της μητρικής πλακέτας.
  • Απαλλαγή της συσκευής σας από την υγρασία.
  • Αλλαγή μπαταρίας.
  • Επισκευή χαλασμένου ηχείου.
  • Επισκευή κεραίας Wifi.

Αυθεντικά προϊόντα Samsung

Στην ired πάντα φροντίζουμε ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών. Όπως και στην περίπτωση όλων των Samsung συσκευών έτσι και στην επισκευή του Samsung Galaxy Α14 4G, γίνεται χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών. Με αυτό τον τρόπο, σας εξασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα επισκευής αλλά και χρήσης από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Καταρτισμένοι τεχνικοί

Η τεχνική ομάδα του ired επισκευάζει εδώ και αρκετά χρόνια Samsung συσκευές έχοντας ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας, για να σας βρουν λύση ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή και απορία.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι επισκευών

Όλα τα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με ένα ειδικό επισκευαστικό εργαστήριο το οποίο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Όλα τους είναι εφοδιασμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος μπορεί να επισκευάσει κάθε πρόβλημα στο Samsung Galaxy Α14 4G.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας

Στην ired έχουμε σαν άμεση προτεραιότητά μας την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Έτσι λοιπόν, φροντίζουμε να εντοπιστεί η βλάβη το συντομότερο και αμέσως μετά να σας πληροφορήσουμε για τα χρονικά περιθώρια που θα χρειαστούμε, καθώς και για το κόστος επισκευής του Samsung Galaxy Α14 4G. Μετά την επισκευή θα έχετε την συσκευή στα χέρια σας για μια απολαυστική εμπειρία χρήσης.