Άμεση Επισκευή Samsung A02s

Το Galaxy A02s διαθέτει κομψό σχεδιασμό που προσφέρει ευκολία στη λαβή και premium ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος. Διαθέτει 6,5 ιντσών οθόνη, η οποία προσφέρει μεγάλη προβολή. Χάρη στην τεχνολογία HD+, το καθημερινό σας περιεχόμενο φαίνεται πάντα εξαιρετικό: ευκρινές, ζωντανό και με καθαρά χρώματα. Το Galaxy Α02S έρχεται με τριπλό σύστημα καμερών με αισθητήρες: 13MP & 2MP  & 2MP και ψηφιακό zoom που σας επιτρέπει να αποτυπώνεται πιο ευκρινείς φωτογραφίες από ποτέ. Πλησιάστε πιο κοντά με την κάμερα Macro των 2MP και ανακαλύψτε λεπτομέρειες που μπορεί να μην είχατε προσέξει διαφορετικά. Εφαρμόζει φυσική θόλωση φόντου (Bokeh) στις φωτογραφίες σας, επιτρέποντας στο θέμα σας να ξεχωρίζει από το φόντο. Η κάμερα βάθους των 2MP σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες σας. Με την 5MP μπροστινή κάμερα του Galaxy A02s και τη λειτουργία του Live Focus, μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικές selfie που αναδεικνύουν περισσότερο εσάς και λιγότερο το φόντο.

H ισχυρή μπαταρία των 5000mAh φορτίζει πιο γρήγορα και διαρκεί περισσότερο για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον, διαθέτει One UI Core το οποίο σας βοηθάει να εστιάζετε όπου εσείς επιθυμείτε. 

Πιθανές βλάβες

 

Στα εργαστήρια ired, το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη του Galaxy A02s. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες Samsung Galaxy A02s που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Σπασμένη οθόνη αφής
  • Φθορά πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Χαλασμένο ηχείο
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Επισκευή ακουστικού

Όποια βλάβη και αν αντιμετωπίζετε στην ired έχουμε πάντα την λύση!

Εξειδικευμένοι χώροι επισκευής 

Στα καταστήματα ired διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένους χώρους επισκευής, πλήρως εξοπλισμένους με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε με ασφάλεια και επιτυχία οποιαδήποτε βλάβη ακόμα και την πιο περίπλοκη! 

 

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Η τεχνική μας ομάδα είναι πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει και να σας προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις! Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στην επισκευή κινητών τηλεφώνων. Για αυτόν τον λόγο είμαστε πάντα σίγουροι και σας εγγυόμαστε για την επιτυχημένη επισκευή οποιασδήποτε βλάβης προκύψει!

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επισκευής Samsung Galaxy A02s, χρησιμοποιούμε αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την ίδια ποιότητα, λειτουργικότητα, συμβατότητα και αίσθηση που είχε πάντοτε η συσκευή σας!