Άμεση επισκευή Samsung Galaxy A01 Core

Απολαύστε μια προηγμένη εμπειρία θέασης, με το Samsung Galaxy A01 Core, χάρη στην οθόνη τεχνολογίας IPS LCD 5,3 ιντσών και ανάλυσης HD+ που θα σας συναρπάσει! Η κομψή εμφάνισή του συνδυάζεται με δυνατές επιδόσεις χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή του και τα 16 GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, η μπαταρία διάρκειας 3000mAh σας επιτρέπει να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενα για περισσότερο χρόνο.

Όποιο και να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το Samsung Galaxy A01 Core, απευθυνθείτε άμεσα στο κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί, ώστε ένας από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας να αναλάβει και να αποκαταστήσει άμεσα την βλάβη που αντιμετωπίζεται, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος! 

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες του Samsung Galaxy A01 Core που αναλαμβάνουμε είναι: 

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή βρεγμένου
  • Επισκευή ηχείου

Έμπειρη τεχνική ομάδα 

Σε όλα τα καταστήματα ired, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να ολοκληρώσουν με επιτυχία οποιαδήποτε επισκευή στο Samsung Galaxy A01 Core σας ακόμα και την πιο περίπλοκη, όπως αυτή της μητρικής. 

Η τεχνική ομάδα της ired φροντίζει ώστε να παραμένει διαρκώς ενημερωμένη σχετικά με όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να αποκαταστήσει οποιαδήποτε βλάβη, προσφέροντάς σας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά! 

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλα τα εργαστήρια μας, είναι ειδικά σχεδιασμένοι χώροι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε οποιαδήποτε επισκευή στις συσκευές σας με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά. 

Αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung 

Η διασφάλιση της ποιότητας των υλικών και των ανταλλακτικών μας, διαδραματίζει φυσικά εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της επισκευής που θα αναλάβουμε. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των τεχνικών μας δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τα κατάλληλα ανταλλακτικά! Σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα της κάθε επισκευής, αφού όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στις επισκευές Samsung είναι αυθεντικά. Αφού λοιπόν ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της βλάβης που αντιμετωπίζετε, η συσκευή σας θα επανέλθει ξανά στα χέρια σας πλήρως λειτουργική σαν καινούρια!