Επισκευή τροφοδοτικού PlayStation 4

Επισκευή τροφοδοτικού PlayStation 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 60
  • Τιμή με ΦΠΑ 74.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή τροφοδοτικού PlayStation 4

Για εγγυημένη και οικονομική επισκευή τροφοδοτικού PlayStation 4 από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, ελάτε σε ένα από τα εξειδικευμένα εργαστήρια ired.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε το PlayStation μέσω κούριερ και να σας το επιστρέψουμε επισκευασμένο.

Συμπτώματα βλάβης τροφοδοτικού PlayStation 4

Εάν πάθει βλάβη το τροφοδοτικό της κονσόλας θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην ενεργοποίηση της. Μερικά από τα συμπτώματα βλάβης είναι τα ακόλουθα:

  • Η κονσόλα δεν λαμβάνει καθόλου ρεύμα
  • Η κονσόλα λειτουργεί για μικρά διαστήματα αλλά μετά σβήνει
  • Ζημιά στην θύρα τροφοδοσίας

Το τροφοδοτικό του PlayStation 4 έχει μεγάλο φόρτο εργασίας καθώς πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών. Λογικό είναι λοιπόν το τροφοδοτικό να πάθει βλάβη μετά από μεγάλα διαστήματα λειτουργίας της παιχνιδομηχανής. Όπως σε κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή η ξαφνική αλλαγή της τάσης του ρεύματος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο PlayStation 4.

Εάν η κονσόλα σας παρουσιάζει προβλήματα τροφοδοσίας, ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια μας για να διαπιστώσουμε εάν το τροφοδοτικό σας έχει βλάβη.

Διαδικασία επισκευής τροφοδοτικού PlayStation 4

Μόλις ολοκληρωθεί η διάγνωση θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της συσκευής σας και εάν υπάρχει πρόβλημα στο τροφοδοτικό μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα την διαδικασία επισκευής.

Η κονσόλα σας θα ανοιχτεί και θα αφαιρεθεί με επιμέλεια το ελαττωματικό ή χαλασμένο εξάρτημα. Στην θέση του θα εγκαταστήσουμε νέο ανταλλακτικό τροφοδοτικό υψηλής ποιότητας. Αυτό θα αποκαταστήσει την βλάβη και η συσκευή σας θα λειτουργεί ξανά σαν να ήταν καινούργια.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Τεχνογνωσία και εμπειρία

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείτε από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς με πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορούμε να επισκευάσουμε την κονσόλα σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

  • Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας. Προσφέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή τροφοδοτικού PlayStation 4 και αυτό θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.