Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4

Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4

Για άμεση και αποτελεσματική επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4 από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired.

Εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματα μας, στείλτε μας την κονσόλα σας μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα, για να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4.

Τα παιχνίδια του PlayStation είναι αποθηκευμένα σε οπτικά μέσα και μία βλάβη στην κεφαλή ανάγνωσης lazer PS4 είναι σημαντικό πρόβλημα λειτουργίας.

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε την βλάβη της κεφαλής ανάγνωσης καθώς τα συμπτώματα της βλάβης θα είναι εμφανή κάθε φορά που παίζετε ένα παιχνίδι ή θέλετε να δείτε μία ταινία.

Συνήθη συμπτώματα βλάβης:

  • Οι δίσκοι των παιχνιδιών δεν αναγνωρίζονται
  • Οι ταινίες ή τα παιχνίδια παγώνουν ή κολλάνε
  • Περίεργος θόρυβος κατά την ανάγνωση των δίσκων

Οι κεφαλές ανάγνωσης έχουν μία συγκεκριμένη διάρκεια ζωής η οποία βέβαια μπορεί να μειωθεί λόγω κακής χρήσης. Σε κάθε περίπτωση όμως η κεφαλή ανάγνωσης laser δεν είναι ένα εξάρτημα που λειτουργεί για πάντα άψογα.

Ελάτε σε ένα κατάστημα μας για να γίνει διάγνωση της βλάβη από έναν τεχνικό μας. Εάν διαπιστωθεί ότι η κεφαλή έχει πρόβλημα μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής η παιχνιδομηχανή θα λειτουργεί ξανά άψογα σαν να ήταν καινούργια.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Ποιοτικά ανταλλακτικά

Η επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4 θα πραγματοποιηθεί με την χρήση κορυφαίου ανταλλακτικού. Η υψηλή ποιότητα, η κορυφαία απόδοση και η αντοχή του θα σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποτελεσματική επισκευή με διάρκεια στον χρόνο.

  • Εγγυημένη επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4

Στο ired σας προσφέρουμε πάντα εγγυημένες εργασίες. Η αποκατάσταση της όποιας βλάβης είναι επιτυχής μόνο όταν έχει διάρκεια στο πέρασμα του χρόνο και αντοχή στην φυσιολογική χρήση της κονσόλας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόβλημα θα προβούμε σε επισκευή χωρίς χρέωση. Εάν η κονσόλα σας έχει δεχτεί χτύπημα ή εάν έχει βραχεί, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 4.