Αλλαγή δίσκου 1TB PlayStation 4

Αλλαγή δίσκου 1TB PlayStation 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

Αλλαγή σκληρού δίσκου PlayStation 4

Ελάτε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired για αποτελεσματική και οικονομική αλλαγή σκληρού δίσκου PlayStation 4, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε το PlayStation 4 μέσω κούριερ και να σας προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μας. Θα σας επιστρέψουμε το PlayStation σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, σαν να ήταν καινούργιο.

Περιγραφή βλάβης

Οι απαιτήσεις για αποθηκευτικό χώρο συνεχώς αυξάνονται, είναι πιθανό ο σκληρός δίσκος του PlayStation 4 να έχει γεμίσει και να χρειάζεστε αλλαγή σκληρού δίσκου για να αυξήσετε την χωρητικότητα.

Υπάρχει πιθανότητα ο σκληρός δίσκος να αρχίσει να δυσλειτουργεί και προκαλεί καθυστέρηση στην λειτουργία του PlayStation 4 ή ακόμη και να κάνει αδύνατη την αποθήκευση δεδομένων σε αυτόν.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε την εγγυημένη υπηρεσία αλλαγής σκληρού δίσκου PlayStation 4.

Διαδικασία αλλαγής σκληρού δίσκου PlayStation 4

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει έλεγχος της κονσόλας σας από έναν τεχνικό μας. Εάν διαπιστωθεί ότι ο σκληρός δίσκος χρειάζεται αναβάθμιση ή αντικατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές σας σε συμβατούς σκληρούς δίσκους.

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε έτσι ώστε να μην χάσετε τα δεδομένα σας. Μπορούμε να αναλάβουμε ως επιπλέον υπηρεσία την μεταφορά δεδομένων ή την ανάκτηση τους εάν ο αρχικός σκληρός δίσκος έχει πάψει να λειτουργεί.

Η κονσόλα σας μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής σκληρού δίσκου PlayStation 4, θα λειτουργεί ξανά σαν καινούργια και έχετε στην διάθεση σας επιπρόσθετο χώρο αποθήκευσης.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εγγυημένη επισκευή PlayStation 4

Στο ired όλες οι υπηρεσίες επισκευής PlayStation 4 καλύπτονται από εγγύηση. Εάν η κονσόλα σας παρουσιάσει προβλήματα λειτουργίας μετά από την αλλαγή σκληρού δίσκου PlayStation 4, ελάτε σε ένα κατάστημα μας για δωρεάν τεχνικό έλεγχο.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την αλλαγή σκληρού δίσκου PlayStation 4, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε, να μας καλέσετε ή να μας στείλετε άμεσο μήνυμα στην υπηρεσία Live Chat Support.