Αλλαγή DVD-Drive PlayStation 4

Αλλαγή DVD-Drive PlayStation 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 72
  • Τιμή με ΦΠΑ 89.28
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αντικατάσταση DVD-Drive PlayStation 4

Αν ψάχνετε άμεση και αποτελεσματική αντικατάσταση μηχανισμού DVD-Drive PlayStation 4 από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, τότε ελάτε το συντομότερο σε ένα από τα καταστήματα ired.

Ακόμα, όμως, κι αν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματά μας, στείλτε μας την κονσόλα σας μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα, για να σας προσφέρουμε εγγυημένη αντικατάσταση μηχανισμού DVD-Drive PlayStation 4.

Αν ετοιμάζεστε να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή να δείτε μια ταινία στην κονσόλα PlayStation 4, αλλά διαπιστώσετε πως η συσκευή δεν μπορεί να κρατήσει μέσα της το DVD disc που έχετε εισάγει,  τότε το πιθανότερο είναι πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον μηχανισμό DVD-Drive της κονσόλας σας.

Η συγκεκριμένη βλάβη είναι αρκετά σημαντική, καθώς καθορίζει μεγάλο μέρος της λειτουργίας του PlayStation 4 και μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορες αιτίες.

Οι πιο συχνές είναι οι εξής:

  • Άσκηση πίεσης κατά την εισαγωγή ενός DVD ή CD
  • Απόπειρα εισαγωγής ενός DVD ή CD, ενώ υπάρχει ήδη άλλο μέσα
  • Βλάβη στα ηλεκτρονικά μέρη του Drive

Αν διαπιστώσετε, λοιπόν, πως το DVD-Drive του PlayStation 4 δεν μπορεί να δεχτεί ένα νέο DVD disc ή να εξάγει ένα άλλο που υπάρχει ήδη μέσα, τότε πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο από τα επισκευαστικά κέντρα ired, για να βρείτε άμεση και εγγυημένη λύση στο πρόβλημά σας.

Ελάτε σε ένα κατάστημα μας για να γίνει διάγνωση της βλάβη από έναν τεχνικό μας. Εάν διαπιστωθεί ότι το DVD Drive έχει πρόβλημα και αφού εξασφαλίσουμε τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του  DVD-Drive στο PlayStation 4.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής η παιχνιδομηχανή θα λειτουργεί ξανά άψογα σαν να ήταν καινούργια.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Ποιοτικά ανταλλακτικά

Η αντικατάσταση του DVD-Drive του PlayStation 4 θα πραγματοποιηθεί με την χρήση κορυφαίου ανταλλακτικού. Η υψηλή ποιότητα, η κορυφαία απόδοση και η αντοχή του θα σας προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποτελεσματική επισκευή με διάρκεια στον χρόνο.

  • Εγγυημένη αντικατάσταση DVD-Drive PlayStation 4

Στο ired σας προσφέρουμε πάντα εγγυημένες εργασίες. Η αποκατάσταση της όποιας βλάβης είναι επιτυχής μόνο όταν έχει διάρκεια στο πέρασμα του χρόνο και αντοχή στην φυσιολογική χρήση της κονσόλας. Εάν η συσκευή σας παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόβλημα θα προβούμε σε επισκευή χωρίς χρέωση. Εάν η κονσόλα σας έχει δεχτεί χτύπημα ή εάν έχει βραχεί, η εγγύηση παύει να ισχύει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την αντικατάσταση του DVD-Drive στο PlayStation 4.