Επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4

Επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 32
  • Τιμή με ΦΠΑ 39.68
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4

Επισκεφτείτε τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired για αποτελεσματική και οικονομική επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε το Dualshock Controller μέσω κούριερ και να σας προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μας. Θα σας το επιστρέψουμε σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, σαν να ήταν καινούργιο.

Περιγραφή βλάβης

Το Dualshock Controller αποτελεί ένα από τα πλέον βασικά αξεσουάρ του PlayStation 4, καθώς μόνο με αυτό είστε σε θέση να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, μόνοι σας ή με τους φίλους σας και να ενεργοποιήσετε μια σειρά από άλλες λειτουργίες στην κονσόλα σας. Τα χαρακτηριστικά ενός Dualshock Controller είναι αρκετά και εξελιγμένα και για να μπορέσετε να τα ανακαλύψετε στο σύνολό τους, θα χρειαστεί επίμονη και, πολλές φορές, σκληρή χρήση πέρα από τα συνηθισμένα. Για τους λόγους αυτούς, μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα με τη λειτουργία του Dualshock Controller PlayStation 4.

Τα πιο συχνά προβλήματα μπορούν να είναι:

  • Αδυναμία απόκρισης κουμπιών
  • Σπάσιμο ή αποσυναρμολόγηση αναλογικών μοχλών
  • Η δόνηση δεν αποκρίνεται, αν και δεν την έχετε απενεργοποιήσει
  • Το Controller δεν ανάβει, αν και είναι φορτισμένο
  • Αδυναμία ανταπόκρισης του Touchpad

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα θα χρειαστεί να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε την εγγυημένη υπηρεσία επισκευής Dualshock Controller PlayStation 4.

Διαδικασία επισκευής Dualshock Controller PlayStation 4

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει έλεγχος του Dualshock Controller από έναν τεχνικό μας. Εάν διαπιστωθεί ότι το Controller χρειάζεται επισκευή, θα σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές σας και τα αντίστοιχα κόστη.

Όταν λάβουμε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα σε επισκευή του Dualshock Controller PlayStation 4 και θα σας το επιστρέψουμε πλήρως λειτουργικό, σα να είναι καινούριο.

Γιατί πρέπει να μας επιλέξετε

Εγγυημένη επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4

Στο ired όλες οι υπηρεσίες επισκευής Dualshock Controller PlayStation 4 καλύπτονται από εγγύηση. Εάν το Controller παρουσιάσει προβλήματα λειτουργίας μετά από την επισκευή του, ελάτε σε ένα κατάστημά μας για δωρεάν τεχνικό έλεγχο.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή Dualshock Controller PlayStation 4, μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε, να μας καλέσετε ή να μας στείλετε άμεσο μήνυμα στην υπηρεσία Live Chat Support.