Επισκευή PlayStation 4 (PS4)

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

PlayStation 4

Ελάτε σε ένα από τα επισκευαστικά κέντρα ired και βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες στην αντιμετώπιση βλαβών που μπορεί να παρουσιάσει το PlayStation 4 από την έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας.

Το PlayStation 4 της Sony αποτελεί σήμερα τη δημοφιλέστερη κονσόλα οικιακής ψυχαγωγίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το συγκεκριμενο εξελιγμένο σύστημα της Sony σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε παιχνίδια με εντυπωσιακά γραφικά και σε πολύ υψηλές ταχύτητες, να παρακολουθήσετε κάποια ταινία σε υψηλή ανάλυση μέσα από το BluRay drive του ή να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και στα social media.

Ωστόσο, η συχνή και καθημερινή χρήση της κονσόλας, μπορεί για τον οποιονδήποτε λόγο να προκαλέσει προβλήματα στη χρήση της. Κολλήματα στην αναπαραγωγή των δίσκων των παιχνιδιών ή των ταινιών, υπερθέρμανση της κονσόλας, αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο, ξαφνικά “παγώματα” στην οθόνη της τηλεόρασή σας την ώρα που απολαμβάνετε το αγαπημένο σας παιχνίδι, είναι μερικά μόνο από τα συμπτώματα που μπορεί να σας παρουσιαστούν κατά τη χρήση του PlayStation 4. Φυσικά, σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου, καθώς τα επισκευαστικά κέντρα ired διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών στην επιδιόρθωση του κάθε προβλήματος.

Οι συχνές βλάβες που επισκευάζουμε

Αν παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία στην αγαπημένη σας κονσόλα PlayStation 4, τότε πρέπει να έρθετε το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα καταστήματα μας, σε 13 σημεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και να μας επιτρέψετε να προχωρήσουμε με την διαδικασία διάγνωσης και επισκευής της βλάβης. Μετά την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της κονσόλας σας, τότε θα είστε έτοιμοι να μπείτε ξανά στη δράση!  

Επικοινωνήστε σήμερα με ένα από τα καταστήματα ired, αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και εμείς θα φροντίσουμε για τη γρήγορη, αποτελεσματική και οικονομική επισκευή.

Λάβετε υπόψη πως μερικές από τις πιο συχνές βλάβες είναι οι παρακάτω:

  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου
  • Αλλαγή Disc / BluRay Drive
  • Επισκευή κάρτας γραφικών
  • Επισκευή μητρική πλακέτας
  • Επισκευή προβλημάτων συνδεσιμότητας: WiFi, Bluetooth και Ethernet
  • Επισκευή στο τροφοδοτικό της συσκευής
  • Επαναφορά, αναβάθμιση, εγκατάσταση Firmware

Οι λόγοι για να επιλέξετε τα ired

  • Εγγύηση σε κάθε επισκευή

H παροχή εγγύησης για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην επισκευή κάθε είδους προβλήματος στο PlayStation 4, διασφαλίζει την αξιοπιστία και την επιτυχία των επισκευών που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε  

Οι εργασίες που σας προσφέρουμε συνοδεύονται πάντα από εγγύηση, για να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την επιτυχία των υπηρεσιών μας

  • Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε αυτοπροσώπως την κονσόλα σας, PlayStation 4 σε κάποιο από τα επισκευαστικά μας κέντρα, τότε σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε δωρεάν τη συσκευή μέσω κούριερ, από όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκεστε. Το επίπεδο των υπηρεσιών που απολαύσετε, είναι το ίδιο, είτε επισκεφτείτε στα καταστήματά μας είτε είστε μακριά από αυτά.  

  • Τεχνικοί με εμπειρία

Η επισκευή κονσολών αποτελεί μια από τις κορυφαίες μας υπηρεσίες, από το ξεκίνημα της λειτουργίας των καταστημάτων μας και σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναρίθμητες οι βλάβες που έχουμε επιδιορθώσει, χάρη στην τεχνογνωσία των τεχνικών μας.  

Αν θέλετε να απολαύσετε εγγυημένες και γρήγορες υπηρεσίες στην επισκευή του PlayStation 4, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας, το ταχύτερο δυνατό.