Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3

Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3

Για αποτελεσματική και οικονομική επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3 από τους έμπειρους τεχνικούς μας, ελάτε στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired.

Εάν η απόσταση σας από τα καταστήματα μας δεν σας επιτρέπει να μας επισκεφτείτε, στείλτε μας το PlayStation μέσω κούριερ. Θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία την επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3 και θα σας επιστρέψουμε την κονσόλα σας πλήρως λειτουργική.

Περιγραφή βλάβης κεφαλής ανάγνωσης

Η κεφαλή ανάγνωσης δίσκων του Playstation 3 όπως κάθε άλλη κεφαλή ανάγνωσης είναι φυσιολογικό να αρχίσει να δυσλειτουργεί μετά από ένα διάστημα λειτουργίας. Τα παιχνίδια για το PlayStation 3 είναι διαθέσιμα κυρίως σε μορφή δίσκου και πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν την κονσόλα για την αναπαραγωγή ταινιών Blu-ray και DVD. Η φυσιολογική φθορά λόγω της χρήσης του αναγνώστη δίσκων μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα βλάβης όπως τα παρακάτω:

  • Αδυναμία ανάγνωσης δίσκων
  • Η αναπαραγωγή ταινιών παγώνει
  • Τα παιχνίδια κολλάνε ξαφνικά
  • Ακούγεται θόρυβος κατά την ανάγνωση των δίσκων

Εάν παρατηρείτε παρόμοια προβλήματα λειτουργίας της δική σας κονσόλας, ελάτε στο ired για εγγυημένη επισκευή κεφαλής ανάγνωσης lazer PlayStation 3.

Διαδικασία επισκευής κεφαλής ανάγνωσης

Μόλις παραλάβουμε την παιχνιδομηχανή σας θα προβούμε σε έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο. Μετά την ολοκλήρωση της διάγνωσης θα σας ενημερώσουμε για την συνολική κατάσταση της κονσόλας καθώς και για τις λεπτομέρειες την επισκευής κεφαλής ανάγνωσης.

Το αποτέλεσμα της επισκευής θα σας ικανοποιήσει καθώς η ανάγνωση των δίσκων θα είναι πλέον απροβλημάτιστη.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Η επισκευή κεφαλής ανάγνωσης lazer PlayStation 3 πραγματοποιείται με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Η απόδοση και η αντοχή τους προσφέρουν ιδανικό αποτέλεσμα και διάρκεια στον χρόνο.

  • Εγγυημένη επισκευή PlayStation 3

Όλες οι επισκευές PlayStation 3 στο ired είναι εγγυημένες. Εάν το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήσαμε κατά την διάρκεια της επισκευής αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας ή είναι προβληματικό, ελάτε σε ένα κατάστημα μας για να σας προσφέρουμε δωρεάν αντικατάσταση.

Εάν σας ενδιαφέρει η επισκευή κεφαλής ανάγνωσης laser PlayStation 3 επισκεφτείτε ένα κατάστημα ired ή καλέστε μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία της επισκευής.