Επισκευή PlayStation

Είναι γνωστό πως οι κονσόλες της Sony αποτελούσαν ανέκαθεν μία απ’τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους απανταχού gamers σε όλο τον πλανήτη, και την δημοφιλέστερη στη χώρα μας.

Γενιές και γενιές γαλουχήθηκαν στον χώρο του gaming με τα Playstation, από την πρώτη κιόλας έκδοση της κονσόλας, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 1994 στην Ιαπωνία, και ένα χρόνο μετά στις υπόλοιπες ηπείρους εκτός της Ασίας.

Πλέον, τα PlayStation πέραν το σκέλος των παιχνιδιών, σαν συσκευές καλύπτουν πάρα πολλές λειτουργίες, καθώς εξυπηρετούν τους χρήστες τους σαν media centers για ταινίες και μουσική (Netflix, Spotify, Youtube), όπως επίσης και για περιήγηση στο Internet, και όχι μόνο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο τα καθιστά πιο πολύπλοκα, όχι στη χρήση τους, μα στην επισκευή αλλά και τη συντήρησή τους, μιας και τα εξαρτήματά τους πληθαίνουν, και οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται γίνονται όλο και πιο σύνθετες όσο περνάνε τα χρόνια.

Μεγάλο ρόλο παίζει και η χρήση της κονσόλας, όπως επίσης και η φροντίδα από τους χρήστες. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν καθιστά απόλυτο το ότι δεν θα εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, όπως συμβαίνει, άλλωστε, με όλες τις συσκευές.


Κάποιες από τις πιο κοινές βλάβες οι οποίες μπορούν να προκύψουν, καθώς επίσης και η επίλυσή τους, είναι οι εξής:

- Βλάβη στο Drive του BluRay - μη ανάγνωση δίσκων, πρόβλημα με το eject, κολλημένος δίσκος στη συσκευή

- Aλλαγή σκληρού δίσκου

- Επισκευή κάρτας γραφικών

- Επισκευή μητρικής πλακέτας

- Βλάβη στη συνδεσιμότητα της συσκευής - WiFi, Bluetooth, Ethernet, HDMI

- Επισκευή του τροφοδοτικού

- Εγκατάσταση, επαναφορά, αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος

- Επισκευή DualShock Controller

- Θέματα υπερθέρμανσης και προβλήματα με το λέιζερ στην ανάγνωση δίσκων

Οι λόγοι για να μας προτιμήσετε

- Εγγύηση σε κάθε επισκευή

H παροχή εγγύησης για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην επισκευή κάθε είδους προβλήματος στα PlayStation 3 και 4, διασφαλίζει την αξιοπιστία και την επιτυχία των επισκευών που αναλαμβάνουμε.

Οι εργασίες που σας προσφέρουμε συνοδεύονται πάντοτε από εγγύηση, έτσι ώστε να είστε σίγουροι για την αξιοπιστία και την επιτυχία των υπηρεσιών μας

Πανελλαδική εξυπηρέτηση

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε οι ίδιοι την κονσόλα σας σε κάποιο από τα επισκευαστικά μας κέντρα, τότε σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε δωρεάν τη συσκευή μέσω κούριερ, από όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκεστε. Το επίπεδο των υπηρεσιών που απολαύσετε, είναι το ίδιο, είτε βρεθείτε στα καταστήματά μας, είτε όχι. 

Τεχνικοί με εμπειρία

Η επισκευή κονσολών αποτελεί μια από τις κορυφαίες μας υπηρεσίες, από την απαρχή της λειτουργίας των καταστημάτων μας, και σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναρίθμητες οι βλάβες που έχουμε επιδιορθώσει, χάρη στην τεχνογνωσία των τεχνικών μας.  

Αν θέλετε να απολαύσετε εγγυημένες και γρήγορες υπηρεσίες στην επισκευή των PlayStation 3 και 4, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας, το συντομότερο δυνατό.