Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Επισκευή PC

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Τα επισκευαστικά κέντρα ired, μέρα με την μέρα ανεβαίνουν στις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού, για την επισκευή βλαβών ή την ενημέρωση των PC. Αναλαμβάνουμε σοβαρές και δύσκολες επισκευές όπως είναι η αλλαγή του σκληρού δίσκου, η κάρτα γραφικών, η επισκευή μητρικής και η αναβάθμιση του επεξεργαστή, ακόμη και η αύξηση της μνήμης RAM. Επιπλέον αναλαμβάνουμε εργασίες που αφορούν την αναβάθμιση του λογισμικού και των προγραμμάτων και τα παρέχουμε με μεγάλη αξιοπιστία και ταχύτητα. Στόχος μας είναι η δική σας προσδοκία. Να κάνουμε το PC λειτουργικό και το οποίο να ανταποκρίνεται στην καθημερινή σας ενασχόληση με αυτό.

Απομακρυσμένη υποστήριξη ired

Ένα από τα πλεονεκτήματά μας στα επισκευαστικά κέντρα ired είναι και η απομακρυσμένη υποστήριξη και επισκευή του PC σας, καθώς αναγνωρίζουμε πως η μεταφορά του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε το έμπειρο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, το οποίο θα μπορέσει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία, όπως δημιουργία εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας, εγκατάσταση προγραμμάτων, περιφερειακών συσκευών ακόμη και απομάκρυνση ιών από το PC σας. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν απομακρυσμένα με τη χρήση διαδίκτυου. Συνεπώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης βοήθειας που μπορούμε να σας προσφέρουμε και φυσικά χρήματα. Θα πρέπει να είστε ήσυχοι καθώς έχετε ανά πάσα στιγμή τους τεχνικούς μας δίπλα σας, για οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί.

Μοναδικές τιμές και ποιοτικά ανταλλακτικά

Εμείς στα επισκευαστικά κέντρα ired φροντίζουμε για το καλύτερο, όσο αφορά το PC σας. Χρησιμοποιούμε πάντα ποιοτικά ανταλλακτικά, στις επισκευές υλικού του PC σας. Αυτό σημαίνει πως κάθε επισκευή PC, γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά, τα οποία είναι απολύτως συμβατά με τον υπολογιστή σας και εγγυημένης ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε πως με κάθε επισκευή, το PC σας θα λειτουργεί και πάλι σαν να τον βγάλατε τώρα από τη συσκευασία του. Το κόστος αφήστε το πάνω μας. Τόσο τα ανταλλακτικά όσο και η επαγγελματική εργασία μας, προσφέρονται σε πραγματικά οικονομικές τιμές τις οποίες δεν πρόκειται να βρείτε στην αγορά.

Πανελλαδική κάλυψη

Την υπόλοιπη Ελλάδα δεν την έχουμε αφήσει στη τύχη της. Στα πλεονεκτήματά μας συγκαταλέγεται και η δυνατότητα κάλυψης χρηστών PC σε όλη την Ελλάδα. Ας δούμε πως γίνεται η διαδικασία. Εάν βρίσκεστε μακριά και δεν έχετε τη δυνατότητα να μας φέρετε το PC σας αυτοπροσώπως, μπορείτε να μας το στείλετε με courier. Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν τα όποια προβλήματα του PC σας, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας αναλύσουν τις ενέργειες που θα γίνουν προκειμένου να επισκευαστεί το PC και θα σας το επιστρέψουν επισκευασμένο, μετά τον καθιερωμένο πλήρη έλεγχο. Έτσι διασφαλίζετε την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος ακόμη κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη της Ελλάδας.