Επισκευή OnePlus

Επισκευή OnePlus

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή OnePlus από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας για ποιοτική επισκευή κινητών.

Ακόμη και εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματα μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα, με την εταιρία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Εγγυημένη επισκευή OnePlus

Η OnePlus είναι μία από τις πιο νέες εταιρίες στον χώρο κατασκευής κινητών. Στόχος της εταιρίας η κατασκευή οικονομικών συσκευών με High-end χαρακτηριστικά. Εάν η συσκευή σας πάθει βλάβη, θα χρειαστείτε επαγγελματική τεχνική υποστήριξη. Στo ired η επισκευή OnePlus είναι εγγυημένη και σας συμφέρει.

Μερικές από τις εργασίες που σας προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

  • Αντικατάσταση οθόνης OnePlus
  • Αλλαγή μπαταρίας OnePlus
  • Αντικατάσταση υποδοχής USB OnePlus
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας OnePlus
  • Επισκευή βρεγμένου OnePlus

Σας περιμένουμε στα καταστήματα ired για να σας προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή OnePlus.

Διαδικασία επισκευής OnePlus

Το πρώτο βήμα σε κάθε εργασία επισκευής OnePlus, είναι η διάγνωση της βλάβης και η αξιολόγηση της κατάστασης της συσκευής σας από έναν ειδικό μας. Πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο σε 24 σημεία λειτουργίας της συσκευή σας για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση της.

Ο υπεύθυνος τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής σας, θα σας ενημερώσει για την φύση της βλάβης και την γενική κατάσταση της συσκευής σας. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε εγγυημένη λύση στα προβλήματα λειτουργίας της συσκευής σας με εγγυημένη επισκευή OnePlus.

Στην περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης απαιτεί την χρήση ανταλλακτικού εξαρτήματος, στο ired χρησιμοποιούμε μόνο κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Θα αφαιρέσουμε με ασφάλεια το χαλασμένο ή προβληματικό εξάρτημα της συσκευής σας και στην θέση του θα εγκαταστήσουμε ένα νέο ανταλλακτικό κορυφαίας απόδοσης και αντοχής.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκευής OnePlus θα επαναλάβουμε τον διαγνωστικό έλεγχο σε 24 σημεία για να επιβεβαιώσουμε την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής σας.