Εγκατάσταση Windows σε MacBook

Εγκατάσταση Windows σε MacBook

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1-2 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αν θέλετε πρόσβαση στις ατελείωτες εφαρμογές για το περιβάλλον Microsoft Windows ή στους ατελείωτους τίτλους παιχνιδιών που υπάρχουν διαθέσιμοι, μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση Windows σε MacBook.

Microsoft Windows

Τα MS Windows είναι το πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η μεγάλη ποικιλία σε εφαρμογές και σε παιχνίδια έχουν διατηρήσει τα Windows σταθερά στο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα.

Οι νεότερες εκδόσεις των Windows έχουν όλο και πιο σταθερή απόδοση κι έχουν αυξήσει την αξιοπιστία τους. Αυτό έχει ενθαρρύνει τις εταιρείες ανάπτυξης του λογισμικού να εκδώσουν τις εφαρμογές τους στοχεύοντας στο κοινό που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Λύσεις για επαγγελματικά και προσωπικά MacBook

Στους επαγγελματικούς χώρους η κυριαρχία της Microsoft είναι δεδομένη με την τεράστια επιτυχία του λογισμικού πακέτου MS Office. Αν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές της Microsoft στο επαγγελματικό σας MacBook, αυτό είναι εφικτό κι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Ένας χρήστης MacBook στον ελεύθερο χρόνο του θέλει να εκμεταλλευτεί τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού του υπολογιστή και να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Η μεγάλη ποικιλία των παιχνιδιών για συστήματα Microsoft μπορεί να γίνει διαθέσιμη και σ' εσάς με την εγκατάσταση Windows σε MacBook.

Δύο τρόποι εγκατάστασης Windows σε MacBook:

• Παράλληλη εγκατάσταση: Με αυτό τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να εκκινήσει το MacBook σας. Τα δύο συστήματα είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Μοναδικό μειονέκτημα είναι η ανάγκη επανεκκίνησης για την εναλλαγή λειτουργικού συστήματος.
• Virtualization: Γίνεται εγκατάσταση Windows σε MacBook με τη χρήση ενός εξειδικευμένου προγράμματος εικονικοποίησης. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Windows σαν να είναι μια εφαρμογή του Mac OS X. Το virtualization είναι σίγουρα ο πιο γρήγορος τρόπος πρόσβασης στο περιβάλλον των MS Windows.

Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Οι ειδικοί μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν τον καλύτερο τρόπο εγκατάστασης Windows σε MacBook ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Θα γίνει η απαιτούμενη παραμετροποίηση των Windows και του Mac OS X, ώστε να εγγυηθούμε τη βέλτιστη λειτουργία τους.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης Windows σε MacBook θα γίνει έλεγχος σωστής λειτουργίας καθώς και μια επίδειξη σ' εσάς, για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο χρήσης της εγκατάστασης.