Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης MacBook

Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης MacBook

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής 3 μήνες

Κάθε ηλεκτρονικό εξάρτημα μπορεί να λειτουργήσει υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Ο παράγοντας της θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Αν το σύστημά μας δεν λειτουργεί υπό κανονικές τιμές θερμοκρασίας, είναι πιθανό να πάθει κάποια μόνιμη βλάβη το υλικό του.

Φαινόμενα προβλήματος υπερθέρμανσης MacBook

Αν έχετε βλάβη υπερθέρμανσης MacBook, θα σας ταλαιπωρήσουν οι παρακάτω βλάβες:

• Η επιφάνεια του MacBook είναι καυτή.
• Το ανεμιστηράκι κάνει πολύ θόρυβο, γιατί δουλεύει στο μέγιστο των στροφών.
• Το MacBook κλείνει μόνο του.
• Η λειτουργία του MacBook γίνεται με καθυστερήσεις μετά τη συνεχή χρήση.

Πώς παρουσιάζεται το πρόβλημα υπερθέρμανσης MacBook

Η πιο σπάνια περίπτωση είναι η αποτυχία του συστήματος ψύξης είτε λόγω παλαιότητας είτε λόγω μηχανικής ή ηλεκτρονικής βλάβης.

Συνήθως η υπερθέρμανση εμφανίζεται λόγω της απόφραξης των αεραγωγών του MacBook. Για την απόφραξη ευθύνονται η σκόνη και τα υπόλοιπα υλικά που έχουν συσσωρευτεί στο εσωτερικό του MacBook. Αυτά δεν επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα καθώς και την ψύξη των επιφανειών που καλύπτουν.

Σημαντικό: Να αποφεύγεται η χρήση του MacBook σε επιφάνειες που δεν επιτρέπουν την είσοδο ή έξοδο του αέρα από τον υπολογιστή (π.χ. πάπλωμα, κουβέρτα κ.ά.). Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης θα επιδεινωθεί και θα κλιμακωθεί άμεσα προκαλώντας σημαντική βλάβη στο υλικό του MacBook.

Αντιμετώπιση προβλήματος υπερθέρμανσης MacBook

Για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, πρέπει να έχουμε το MacBook σας σε ένα από τα εργαστήριά μας, για να αναλάβουν την επισκευή προβλήματος υπερθέρμανσης MacBook οι έμπειροι τεχνικοί μας.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα ανοίξουν το MacBook, για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος. Αν υπάρχει συσσωρευμένη μάζα στο εσωτερικό του MacBook, θα επιλέξετε αν θέλετε να αφαιρεθεί.

Θα γίνει χρήση ειδικών εργαλείων για την ολική απομάκρυνση της σκόνης. Το σύστημα ψύξης θα λειτουργεί σαν καινούργιο και θα απαλλαγείτε από οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζατε.