Αλλαγή εμπρόσθιου γυαλιού MacBook

Αλλαγή εμπρόσθιου γυαλιού MacBook

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 89
  • Τιμή με ΦΠΑ 110.36
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής 3 μήνες

Η οθόνη του MacBook σας είναι φαινομενική . Η πυκνή τοποθέτηση των pixels κάνει την εικόνα να φαίνεται πιο αληθινή και από την πραγματικότητα. Η τεχνολογία που έχουμε πλέον στη διάθεσή μας είναι αποτέλεσμα της πολυετούς έρευνας της Apple.

Όμως το MacBook είναι μια φορητή συσκευή που μεταφέρετε συνεχώς. Η μεταφορά της αυτή κρύβει κινδύνους, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεχτεί κάποιο χτύπημα στην οθόνη και αυτή να υποστεί σοβαρή βλάβη.

Η Apple όμως έχει προνοήσει για τους καταναλωτές της. Μπροστά από την οθόνη έχει τοποθετηθεί μία ειδική γυάλινη επιφάνεια για να προστατεύει την οθόνη σας.

Βέβαια, αν η οθόνη δεχτεί χτύπημα στην επιφάνεια, θα μείνει μόνιμο σημάδι και θα χρειαστεί να κάνετε αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού MacBook.

Ενδείξεις ζημιάς

Εάν η οθόνη έχει δεχτεί κάποιο χτύπημα, είναι πολύ πιθανό να έχουν μείνει σημάδια στη γυάλινη όψη της συσκευής, όπως:

• Σπάσιμο
• Γρατζουνιά
• Ραγίσματα
• Η οθόνη LCD δεν παρουσιάζει βλάβη.

Σε αυτή την περίπτωση η γυάλινη όψη έχει προστατέψει με επιτυχία την οθόνη LCD, αλλά θα χρειαστεί να αντικατασταθεί με μία καινούργια.

Τα σημάδια στη γυάλινη επιφάνεια θα σας δυσκολέψουν στην πρόσβαση στα στοιχεία της οθόνης και η αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού MacBook θα γίνει αναγκαστική.

Διαδικασία για αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού MacBook

Φέρτε το πολύτιμο MacBook σας σε ένα από τα εργαστήριά μας, για να διαπιστώσουμε τη βλάβη του. Αν χρειαστεί αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού MacBook, θα προβούμε άμεσα στην επισκευή αυτή.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας επιλέγουν πάντα για όλες τις επισκευές ποιοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά. Θέλουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι' αυτό κι έχουμε διαλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς.

Η αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού MacBook θα γίνει το ταχύτερο δυνατό, για να έχετε σύντομα στα χέρια σας το επιδιορθωμένο σας MacBook.