Επισκευή Macbook

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Οικονομική και γρήγορη επισκευή MacBook. Χρήση των καλύτερων ανταλλακτικών της αγοράς με εγγυημένο αποτέλεσμα από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Kάθε ηλεκτρονική συσκευή με σκληρή χρήση φθείρεται κάποια στιγμή, το ired είναι στη διάθεσή σας για κάθε επισκευή MacBook.

Στο ired αναλαμβάνουμε τις πιο σημαντικές και δύσκολες εργασίες που αφορούν την επισκευή MacBook.

Αναφέρουμε εδώ ενδεικτικά τις πιο σημαντικές:

  • Αντικατάσταση οθόνης MacBook: Χωρίς την οθόνη του, το πολύτιμο MacBook σας είναι άχρηστο. Αν έχετε την ατυχία να σπάσει ή να ραγίσει η οθόνη του, εμείς αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή της με καινούργια άμεσα και σωστά.
  • Αντικατάσταση Πληκτρολογίου: Φυσικά και το προβληματικό πληκτρολόγιο θα δυσχεράνει τη χρήση του MacBook σας. Αν σας σπάσουν ή ξεκολλήσουν κάποια πλήκτρα ή έχουν φθαρεί και δεν υπακούν όταν τα πατάτε, δεν έχετε παρά να το φέρετε στο ired, όπου θα αναλάβουμε την άμεση αλλαγή του πληκτρολογίου του.
  • Αντικατάσταση μνήμης RAM: Στα πλαίσια της αναβάθμισης του MacBook σας μπορούμε να σας τοποθετήσουμε καινούργια, μεγαλύτερη μνήμη σε περίπτωση που η υπάρχουσα δεν επαρκεί για τις λειτουργίες του.
  • Αντικατάσταση σκληρού δίσκου: Μια από τις πιο σοβαρές εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η αντικατάσταση του προβληματικού ή χαλασμένου σκληρού δίσκου του MacBook σας με καινούργιο, χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας. Αν πάλι η ζημιά στο σκληρό δίσκο σας είναι εκτενής, μπορούμε να διασώσουμε τα δεδομένα σας κάνοντας ανάκτηση σκληρού δίσκου.

Τι δίνει το προβάδισμα στο ired;

Το ired προτιμάται από όλο και περισσότερους χρήστες ηλεκτρονικών συσκευών. Στηρίζουμε την επιτυχία μας σε έναν αριθμό από πλεονεκτήματα που διαθέτουμε έναντι των άλλων επισκευαστικών κέντρων. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τεχνογνωσία: Οι τεχνικοί μας είναι απόλυτα καταρτισμένοι και αδειούχοι ηλεκτρονικοί, με μεγάλη εμπειρία στα MacBook και συνεχή ενημέρωση για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο. Μπορούν δε να σας παρέχουν απομακρυσμένη υποστήριξη, αντιμετώπιση δηλαδή διαφόρων προβλημάτων του MacBook σας εξ αποστάσεως, εξοικονομώντας σας χρόνο και ταλαιπωρία.
  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης: Στο ired έχουμε απόλυτη επίγνωση του πόσο αναγκαίο σας είναι καθημερινά το MacBook σας, γι' αυτό και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε κάθε επισκευή MacBook που αναλαμβάνουμε το ταχύτερο δυνατό. Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον αναγκαίο διαγνωστικό έλεγχο, θα σας ενημερώσουν και θα κάνουν την απαραίτητη επισκευή MacBook το ταχύτερο δυνατό.
  • Ανταγωνιστικές τιμές και καορυφαία ανταλλακτικά: Κάθε επισκευή MacBook που αναλαμβάνουμε γίνεται πάντα με καινούργια ανταλλακτικά τα οποία είναι απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Τα ποιοτικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές μας έχουν ανεβάσει το ired ψηλά στις προτιμήσεις σας.