Επισκευή Mac

Λόγω της κατασκευαστικής μοναδικότητας του, οι υπολογιστές Mac δεν πρέπει να επιδέχονται παρεμβάσεις παρά μόνο από αδειούχους ειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να αποσυναρμολογήσουν και να κλείσουν ξανά τον υπολογιστή Mac χωρίς να του προκαλέσουν ζημιά.

Τα καταστήματα ired είναι ανερχόμενα επισκευαστικό κέντρα που κερδίζουν ολοένα έδαφος έναντι άλλων ανάλογων κέντρων.

Γιατί να μας προτιμήσετε για την επισκευή υπολογιστή Mac

Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση:

Αρχή μας, στα επισκευαστικά κέντρα ired είναι η συντομότερη δυνατή ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Γνωρίζουμε πόσο πολύτιμος είναι, γι' αυτό θα ολοκληρώσουμε την επισκευή του υπολογιστή σας Mac όσο το δυνατόν πιο άμεσα από τη στιγμή που θα τον παραλάβουμε.

Το προσωπικό μας είναι έχει την ικανότητα και τη διάθεση να σας καθοδηγήσει τόσο τηλεφωνικά όσο και από το Live Chat, ενώ στoν ενημερωμένο ιστότοπό μας βρίσκετε επίσης όλες τις πληροφορίες και οδηγίες που χρειάζεστε.

Επιτυχής διεξαγωγή δύσκολων επισκευών Mac:

Στα καταστήματά ired αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε με απόλυτη επιτυχία, δύσκολες εργασίες, όπως η αλλαγή των εξωτερικών όψεων και της οθόνης / εμπρόσθιας γυάλινης όψης, η ενημέρωση επεξεργαστή, μνήμης RAM, κάρτας γραφικών και μητρικής.

Φυσικά μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και για τις επισκευές που αφορούν το λειτουργικό σύστημα, όπου αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή και την αναβάθμιση του συστήματος του υπολογιστή σας MacOS ή την εγκατάσταση παράλληλου λειτουργικού συστήματος (Microsoft Windows, Linux, Ubuntu).

Αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή Mac:

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα καταρτισμένοι τόσο όσον αφορά τους υπολογιστές Mac ως συσκευή, όσο και όσον αφορά τις επισκευές τους. Παράλληλα ενημερώνονται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των υπολογιστών Mac.

Από τις βασικές αρχές μας στις οποίες στηρίζουμε και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας μας στην επισκευή των υπολογιστών Mac, είναι ο έλεγχος με διαγνωστικά μέσα κατά την παραλαβή της συσκευής, και ο επαναληπτικός, μετά την αποπεράτωση κάθε εργασίας. Επιπλέον, σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο σφραγισμένα και ποιοτικά ανταλλακτικά, τα οποία διασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα το οποίο αντέχει και στο χρόνο.

Πανελλαδική αποστολή/παράδοση & χαμηλές τιμές:

Τα επισκευαστικά κέντρα ired έχουν μεριμνήσει ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει με την ίδια ευκολία όλους τους πελάτες τους, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικούν. Πώς; Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας αποστείλετε τον υπολογιστή σας Mac, αν αδυνατείτε να τον φέρετε ο ίδιος, με την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε, η οποία και θα σας παραδώσει τον υπολογιστή σας, μετά το πέρας της επισκευής. Οι τιμές μας είναι πραγματικά οι καλύτερες τις αγοράς, καθώς συνδυάζονται με άριστη και εγγυημένη ποιότητα εργασίας, που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Μη χάνετε λοιπόν καθόλου χρόνο. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας Mac, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να αναλάβουμε οποιαδήποτε δύσκολη ή εύκολη εργασία, γρήγορα, αξιόπιστα και προπαντός οικονομικά.