Εγκατάσταση Windows σε Mac Mini

Εγκατάσταση Windows σε Mac Mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

Καλώς ή κακώς, το πιο χρησιμοποιημένο και δημοφιλές λειτουργικό σύστημα σε επίπεδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι τα Windows της Μicrosoft, μιας και έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά χρησιμοποίησης σε σταθερούς υπολογιστές, αλλά και laptop.
Tι σκοπούς εξυπηρετεί η εγκατάσταση των Windows σε ένα Mac Mini;

Παρ’ότι με τον καιρό τα Μac OS X αρχίζουν και κερδίζουν έδαφος στην αγορά των λειτουργικών συστημάτων, υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές και προγράμματα που είναι αποκλειστικά για Windows, ειδικότερα στον επαγγελματικό χώρο. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα Μac Mini το οποίο είναι κομψό, ταχύτατο και να βάλετε και Windows σε αυτό, αποκτώντας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση σε όποιο πρόγραμμα θέλετε, όπως επίσης και σε παιχνίδια.

Πως εγκαθίστανται τα Windows σε Μac Mini;

Yπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις εάν θέλει κανείς να εγκαταστήσει Windows σε Μac Mini:

  • Γίνεται παράλληλη εγκατάσταση Windows με το λειτουργικό Mac OS X, και κάθε φορά που θα εκκινείτε το σύστημά σας, θα επιλέγετε εσείς ποιο εκ των δύο λειτουργικών θέλετε να λειτουργήσει.
  • Γίνεται χρήση προγράμματος εικονικοποίησης μηχανήματος (virtualization), το οποίο μας επιτρέπει την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος των Windows μέσω του γραφικού περιβάλλοντος του Mac OS X.

Ανεξαρτήτως από την επιλογή σας, το Μac Mini σας θα δουλεύει σαν ένα Windows desktop πολύ καλής ποιότητας.

Εμπιστευθείτε ένα κατάστημα ired

Το σύστημά σας θα αναλυθεί από τους έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς μας, και αφού συζητήσουμε για τις ανάγκες και επιθυμίες σας για το σύστημά σας και την εγκατάσταση Windows σε Mac Mini, θα επιλέξουμε τον κατάλληλο τρόπο εγκατάστασης για εσάς, όπως επίσης και την ορθότερη παραμετροποίηση. Με μια οικονομική, γρήγορη και ασφαλή λύση, μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε Windows στο Μac Mini σας, και πρακτικά θα είναι σαν να έχετε αγοράσει έναν νέο υπολογιστή ο οποίος έχει ως λειτουργικό σύστημα τα Μicrosoft Windows.