Επισκευή Mac Mini

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Στα εργαστήρια ired, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε με το Mac Mini και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και στα εκπληκτικά προϊόντα της Apple.

Το Mac Mini είναι ένας εξαιρετικά μικρός και εντυπωσιακός υπολογιστής που συμπυκνώνει όλη την εμπειρία Mac σε μόλις 19, 7 εκατοστά. Πρόκειται για ένα συμπαγές τετράγωνο κουτί από αλουμίνιο που χρειάζεται μόνο μια σύνδεση σε μια οθόνη και σε ένα ποντίκι για να λειτουργήσει ενώ ταυτόχρονα «πιάνει» ελάχιστο χρόνο στο γραφείο.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το αγαπημένο σας Mac Mini, ελάτε στα ired για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δυσλειτουργίες στο λειτουργικό σύστημα, αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος, πρόβλημα με τη μητρική κάρτα, επισκευή υπερθέρμανσης, αντικατάσταση μπαταρίας, επιδιόρθωση συστήματος ψύξης, δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας και άλλα.

Κάθε επισκευή στα ired ξεκινά με έναν διαγνωστικό έλεγχο με τον οποίο εντοπίζουμε την πηγή του προβλήματος. Αν συντρέχει λόγος επισκευής ή αντικατάστασης κάποιου εξαρτήματος, θα ενημερωθείτε και πάντα θα ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη σας για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε. Αν η συσκευή σας Mac Mini έρθει στα ired, τότε είναι σε καλά χέρια. Η επισκευή θα πραγματοποιηθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Προσιτές τιμές
  • Όλες οι επισκευές Mac Mini προσφέρονται σε χαμηλές τιμές. Με κάθε επίσκεψή σας στα ired είστε κερδισμένοι.
  • Εγγυημένες επισκευές
  • Σε περίπτωση αστοχίας υλικού, μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας για να σας προσφέρουμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο και επισκευή.
  • Εμπειρία και τεχνογνωσία
  • Το τεχνικό μας προσωπικό έχει μακρόχρονη εμπειρία στις επισκευές συσκευών της Apple. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή αποκατάσταση κάθε βλάβης.
  • Άμεση τεχνική εξυπηρέτηση

Είμαστε στη διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση. Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας, καλέσετε μας ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της υπηρεσίας Live Chat.