Επισκευή LG G3

Εγγυημένη και οικονομική επισκευή LG G3 από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή στείλτε μας την συσκευή σας από όλη την Ελλάδα.

Εγγυημένη επισκευή LG G3

Για γρήγορη και οικονομική επισκευή LG G3 ελάτε στα εργαστήρια του ired. Μπορούμε να σας προσφέρουμε λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης LG G3. Μερικές από τις εγγυημένες εργασίες επισκευής που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης LG G3
  • Αλλαγή μπαταρίας LG G3
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Αντικατάσταση υποδοχής φόρτισης LG G3

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει διάγνωση της βλάβης από τους έμπειρους τεχνικούς μας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποκατάσταση της βλάβης.

Ομάδα έμπειρων τεχνικών

Στο ired η ομάδα των τεχνικών μας απαρτίζεται από διπλωματούχους, πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους είναι εμφανής καθ’ όλη την διάρκεια της εξυπηρέτησης σας, από την αρχική διάγνωση και την επισκευή LG G3, μέχρι τον τελικό έλεγχο και την παράδοση της συσκευής σας.

Ποιοτικά ανταλλακτικά LG G3

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η χρήση ποιοτικών ανταλλακτικών για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας. Φροντίζουμε πάντα οι επισκευές LG G3 να γίνονται με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, ενώ παράλληλα κρατάμε τις τιμές των επισκευών οικονομικές και φιλικές.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευής

Όλα τα καταστήματα μας διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για την φιλοξενία των επισκευών με ασφάλεια και επιτυχία. Στην διάθεση των τεχνικών μας υπάρχει υπερσύγχρονος εξοπλισμός, απαραίτητος για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σε κάθε επισκευή LG G3.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα. Θα παραλάβουμε την συσκευή σας και θα προχωρήσουμε στις καθιερωμένες διαδικασίες διάγνωσης και αποκατάστασης της βλάβης. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα σας επιστρέψουμε την συσκευή σας πλήρως λειτουργική, σαν να ήταν καινούργια.