Επισκευή LG G3 S

Οικονομική και αποτελεσματική επισκευή LG G3 S στα εργαστήρια του ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν μέσω κούριερ.

Εγγυημένη επισκευή LG G3 S

Στο ired η επισκευή LG G3 S είναι μία εγγυημένη εργασία. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες επισκευής. Μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Αλλαγή μπαταρίας LG G3 S
  • Αντικατάσταση οθόνης LG G3 S
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Αλλαγή θύρας USB LG G3 S
  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής
  • Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό

Οι τεχνικοί του ired είναι πτυχιούχοι ηλεκτρονικοί με άρτια τεχνική κατάρτιση. Μετά από μακρόχρονη ενασχόληση με τις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών έχουν συλλέξει μεγάλη πείρα. Ως αποτέλεσμα οι επισκευές που σας προσφέρουμε είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την χρήση ποιοτικών ανταλλακτικών από τους έμπειρους τεχνικούς μας. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός και εξειδικευμένα εργαστήρια

Ο χώρος επισκευής είναι ειδικά διαμορφωμένος για την φιλοξενία όλων των επισκευών ηλεκτρονικών συσκευών με ασφάλεια και επιτυχία. Η ομάδα των τεχνικών μας έχει στην διάθεση τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την ιδανική επισκευή LG G3 S.

Διαδικασία επισκευής LG G3 S

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired για να ελέγξει την συσκευή σας ένα τεχνικός μας. Εάν θέλετε μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ, δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα προχωρήσουμε στον καθιερωμένο διαγνωστικό έλεγχο 24-σημείων.

Θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της συσκευής σας, την βλάβη της καθώς και την λύση που σας προτείνουμε. Μετά από την έγκριση σας μπορούμε να προχωρήσουμε στην επισκευή του LG G3 S.

Όταν ολοκληρωθεί η επισκευή θα γίνει ένας επαναληπτικός έλεγχος 24-σημείων για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα σας καλέσουμε να έρθετε να παραλάβετε την συσκευή σας ή θα σας την στείλουμε στην διεύθυνση που επιθυμείτε.