Επισκευή βρεγμένου LG G2

Επισκευή βρεγμένου LG G2
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή βρεγμένου LG G2

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου LG G2. Ελάτε στα εργαστήρια ired για να σας εξυπηρετήσει η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών μας.

Εάν η συσκευή σας έχει βραχεί ή υπάρχει υγρασία στο εσωτερικό της, θα πρέπει να βιαστείτε και να έρθετε σε ένα κατάστημα μας ή να μας την στείλετε το ταχύτερο δυνατό.

Η ταχύτητα αντίδρασης μετά από το βρέξιμο μίας συσκευής είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την έκβαση των εργασιών αποκατάστασης.

Φροντίστε να τηρήσετε του βασικούς κανόνες προστασίας μίας συσκευής που έχει πάρει υγρασία:

Οδηγίες αντίδρασης μετά από το βρέξιμο του LG G2

  • Απενεργοποιήστε την συσκευή σας το ταχύτερο δυνατό και μην προσπαθήσετε να την ενεργοποιήσετε.
  • Αφαιρέστε όλα τα αξεσουάρ που έχετε πάνω στην συσκευή είτε πρόκειται για θήκες ή ακουστικά.
  • Μην προσπαθήσετε να στεγνώσετε την συσκευή με την χρήση πηγών θερμότητας καθώς η υπερθέρμανση είναι μία εξίσου κακή βλάβη με το βρέξιμο μίας συσκευής.
  • Σκουπίστε τα υγρά που υπάρχουν στην επιφάνεια της συσκευής και κρατήστε την συσκευή σας αντίθετα από την φορά εισροής της υγρασίας.

Καλέστε μας και ελάτε στο κοντινότερο εργαστήριο μας για να ανοίξουμε την συσκευή σας και να αφαιρέσουμε την υγρασία με την χρήση ειδικού καθαριστή υπερήχων, προτού η υγρασία εισχωρήσει πολύ βαθιά στην συσκευή και τα εξαρτήματα της.

Οι κίνδυνοι που προκαλεί η υγρασία

Η υγρασία είναι κακή για κάθε συσκευή που λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό συμβαίνει γιατί το νερό είναι αγωγός τους ρεύματος και μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα της συσκευής. Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε την άμεση απενεργοποίηση του LG G2.

Ο δεύτερος κίνδυνος είναι η χημική αντίδραση που προκαλείτε ανάμεσα στο οξυγόνο και τα μέταλλα. Τα μόρια του οξυγόνου που βρίσκονται στο νερό προκαλούν διάβρωση (οξείδωση) στα μεταλλικά μέρη της συσκευής σας. Εάν η υγρασία δεν αφαιρεθεί άμεσα η οξείδωση μπορεί να προχωρήσει σε τέτοιο στάδιο που να γίνει μη αναστρέψιμη.

Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές περιπτώσεις βρεγμένων συσκευών με επιτυχία. Ο καθαρισμός και η επισκευή βρεγμένου LG G2 μπορεί να αποκαταστήσει την λειτουργικότητα της συσκευής σας. Υπάρχει όμως η πιθανότητα μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού να υπάρξουν εξαρτήματα που έχουν πάθει μόνιμη βλάβη και να χρειαστεί να αντικατασταθούν. Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για την ακριβή κατάσταση της συσκευής σας καθώς και για το τελικό κόστος της επισκευής βρεγμένου LG G2.