Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2

Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 80
  • Τιμή με ΦΠΑ 99.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2

Εξειδικευμένη επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 από τους έμπειρους τεχνικούς του ired, σε 13 καταστήματα στην Αττική και με δωρεάν μεταφορικά πανελλαδικά.

Η επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 είναι η πιο απαιτητική εργασία επισκευής. Η ομάδα των τεχνικών μας διαθέτει την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και έχει στην διάθεση της τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό για τις εργασίες αποκατάστασης.

Η μητρική πλακέτα είναι ουσιαστικά το πιο βασικό εξάρτημα της συσκευής σας. Πάνω σε αυτήν βρίσκονται τα απαραίτητα κυκλώματα του επεξεργαστή, της μνήμης και του αποθηκευτικού χώρου. Επίσης όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα του LG G2 είναι συνδέονται μέσω κάποιας καλωδιοταινίας με την μητρική πλακέτα είτε είναι απευθείας κολλημένα πάνω της.

Συμπτώματα βλάβης μητρικής πλακέτας LG G2

Όπως το καταλαβαίνετε τα συμπτώματα βλάβης της μητρικής πλακέτας έχουν ευρύ φάσμα καθώς μία βλάβη μητρικής πλακέτας μπορεί να εμφανίσει παρόμοιες δυσλειτουργίες με άλλες βλάβες. Μερικές από τις πιο στιβαρές ενδείξεις βλάβης μητρικής πλακέτας είναι οι ακόλουθες:

  • Η συσκευή δεν ανάβει ακόμη και μετά από αλλαγή μπαταρίας
  • Η φόρτιση δεν είναι εφικτή ακόμη και μετά από αλλαγή της θύρας USB
  • Το σήμα κινητής τηλεφωνίας χάνεται
  • Δεν είναι εφικτή η σύνδεση σε δίκτυα Wi-Fi
  • Δυσλειτουργία εξαρτημάτων ακόμη και μετά την αντικατάσταση τους

Εάν παρατηρείτε πως η συσκευή σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία, ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια μας για να την ελέγξουμε και να σας προσφέρουμε εξειδικευμένη επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2.

Διαδικασία επισκευής μητρικής πλακέτας LG G2

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει έλεγχος της συσκευής σας. Μετά από την αρχική διάγνωση είτε κατά τον επαναληπτικό έλεγχο μετά από την ολοκλήρωση αντικατάστασης ενός εξαρτήματος, μπορεί να διαπιστωθεί βλάβη στην μητρική πλακέτα.

Σε αυτή την περίπτωση παρότι πρόκειται για μία δύσκολη εργασία, στο ired μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως εάν η επισκευή της βλάβης στην μητρική πλακέτα είναι εφικτή, σίγουρα μπορούμε να την πετύχουμε. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όταν κάποιος μπορεί να πιστέψει πως η επισκευή δεν είναι δυνατή.

Η επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 θα διαρκέσει όσο χρειαστεί ανάλογα με την περίπτωση. Πάντα εξαντλούμε κάθε πιθανότητα επισκευής καθώς αυτό μας κατευθύνει να πράξουμε η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με την πολυετή εξειδίκευση μας στην επισκευή μητρικής πλακέτας.