Επισκευή βρεγμένου LG G2 mini

Επισκευή βρεγμένου LG G2 mini
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή βρεγμένου LG G2 mini

Αποτελεσματική και οικονομική επισκευή βρεγμένου LG G2 mini από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε στα καταστήματα μας για άμεση εξυπηρέτηση.

Εάν το LG G2 mini βραχεί, θα χρειαστεί να δράσετε άμεσα και να προχωρήσετε σε επισκευή καθαρισμού και αποκατάστασης βρεγμένης συσκευής.

Τα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω:

  • Απενεργοποιήστε άμεσα την συσκευή.
  • Αφαιρέστε το καλώδιο φόρτισης, τα ακουστικά και την θήκη της συσκευής.
  • Κρατήστε την συσκευή αντίθετα από την φορά που εισχώρησε η υγρασία.
  • Σκουπίστε τα υγρά με ένα απορροφητικό πανί ή χαρτί.
  • Μην προσπαθήσετε να στεγνώσετε την συσκευή με την χρήση θερμότητας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της υπερθέρμανσης.

Φέρτε την συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας. Οι τεχνικοί μας θα αντιδράσουν άμεσα. Η συσκευή σας θα ανοιχτεί και θα γίνει καθαρισμός με ειδικά χημικά και με την χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων.

Η υγρασία στο εσωτερικό της συσκευής μπορεί να προκαλέσει μόνιμο πρόβλημα λειτουργίας.

Η οξείδωση της πλακέτας είναι μία συνηθισμένη χημική αντίδραση που συμβαίνει όταν τα μόρια του νερού έρχονται σε επαφή με κάποιο μέταλλο. Η μητρική πλακέτα και τα εξαρτήματα της συσκευής σας έχουν αρκετά μεταλλικά μέρη. Αυτά μπορεί να οξειδωθούν και να καταστούν μη λειτουργικά. Εάν τα υγρά δεν αφαιρεθούν άμεσα τότε η οξείδωση μπορεί να προχωρήσει τόσο ώστε να είναι αδύνατη η επισκευή.

Άλλο ένα πρόβλημα λόγω της υγρασίας είναι πιθανότητα να συμβεί κάποιο βραχυκύκλωμα εντός της συσκευής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το πρώτο βήμα που προτείνουμε είναι η απενεργοποίηση της συσκευής σας. Μετά από βρέξιμο μην προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε ή να φορτίσετε την συσκευή σας, μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ελάτε λοιπό στο κοντινότερο κατάστημα ired. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου LG G2 mini.

Εάν βρίσκεστε εκτός μακριά μας ή δεν έχετε τον χρόνο να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά με την εταιρία κούριερ, με την οποία συνεργαζόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο η συσκευή σας θα φτάσει στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας, το ταχύτερο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.