Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 mini

Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 mini

Αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 mini από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας προσφέρουμε λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις βλάβης. Πράγματι η επισκευή μητρικής πλακέτας είναι μία απαιτητική εργασία, όμως η ομάδα μας έχει την απαραίτητη εμπειρία και τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας αποκατάστασης.

Συμπτώματα βλάβης μητρικής πλακέτας

Η μητρική πλακέτα αποτελεί βάση για όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα του LG G2 mini καθώς και κεντρικό κόμβο της διασύνδεσης τους. Είναι πολύ πιθανό τα συμπτώματα της βλάβης της μητρικής να μοιάζουν με συμπτώματα βλάβης ενός εξαρτήματος, αλλά μετά από την αντικατάσταση του εξαρτήματος με νέο, τα συμπτώματα επιμένουν. Δείτε μερικά παραδείγματα:

  • Το LG G2 mini δεν φορτίζει μετά από αλλαγή υποδοχής USB
  • Η συσκευή δεν ανάβει ακόμη και μετά από αντικατάσταση μπαταρίας
  • Το LG G2 mini χάνει το σήμα του, χωρίς να έχει πρόβλημα στην κεραία GSM
  • Η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα Wi-Fi
  • Προβλήματα λειτουργίας που επιμένουν παρά την αντικατάσταση των πληγέντων εξαρτημάτων

Εάν παρατηρείτε πως η συσκευή σας παρουσιάζει παρόμοια προβλήματα τότε θα χρειαστείτε επισκευή μητρικής πλακέτας LG G2 mini από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να ελέγξουμε την συσκευή σας και να σας προτείνουμε μία λύση στα προβλήματα λειτουργίας του LG G2 mini.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Οι τεχνικοί μας είναι αδειούχοι ηλεκτρονικοί με πολυετή εμπειρία στην επισκευή μητρικής πλακέτας. Έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Εάν η βλάβη είναι επισκευάσιμη μπορούμε να την αποκαταστήσουμε εγγυημένα.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση πανελλαδικά

Εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματα μας και δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Στείλτε μας την συσκευή σας με την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε για ασφαλή και γρήγορη μεταφορά.