Αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini

Αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini

Άμεση και οικονομική αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini από τους ειδικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν.

Βλάβη μπαταρίας LG G2 mini

Η βλάβη της μπαταρίας είναι η πιο συχνή περίπτωση επισκευής σε οποιαδήποτε συσκευή. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι μπαταρίες έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Συνήθως η απόδοση τους διατηρείται στο κανονικό για 300-500 κύκλους φόρτισης, μετά αρχίζει να φθίνει.

Συμπτώματα βλάβης μπαταρίας LG G2 mini

Τα πιο κοινά συμπτώματα σε περίπτωση βλάβης μπαταρίας είναι τα παρακάτω:

  • Αδυναμία φόρτισης
  • Ανακριβής ένδειξη ποσοστού μπαταρίας
  • Ξαφνική αποφόρτιση της συσκευής
  • Μειωμένη διάρκεια λειτουργίας
  • Η συσκευή δεν ανάβει

Εάν η συσκευή σας παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα λειτουργίας θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini.

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Σε κάθε αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς. Ως αποτέλεσμα όλες οι επισκευές που ολοκληρώνουμε έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η νέα μπαταρία σας θα έχει υψηλής απόδοση και η συσκευή σας θα λειτουργεί ξανά σαν ήταν καινούργια.

Ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς με άρτια κατάρτιση. Ακόμη ως αποτέλεσμα της πολυετής μας εξειδίκευσης στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών, έχουμε αποκτήσει ασύγκριτη τεχνογνωσία.

Δωρεάν μεταφορικά

Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να έρθετε οι ίδιοι ένα από τα καταστήματα μας, σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά. Η συσκευή σας θα βρεθεί γρήγορα και με ασφάλεια στο εργαστήριο μας, με την εταιρία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε. Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας και θα ολοκληρώσουμε την επισκευή που χρειάζεται η συσκευή σας, το ταχύτερο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας. Είμαστε στην διάθεση σας στο τηλεφωνικό κέντρο καθώς και στην υποστήριξη μέσω μηνυμάτων Live Chat.

Για εγγυημένη και αποτελεσματική αλλαγή μπαταρίας LG G2 mini ελάτε στα καταστήματα του ired.